Connect with us

Nieuwste

Volwassen kerels schoppen meisje (10) bewusteloos bij zwembad: ‘Afschuwelijk’

Gisteren zijn in Veenendaal een 18-jarige en 43-jarige man opgepakt. Ze hadden een meisje van tien vreselijk toegetakeld bij een lokaal zwembad.

De mannen schopten haar tot ze bewusteloos op de grond lag. Op de sociale media spreken mensen massaal hun afschuw uit.

Zondag rond 16:20 uur liep er bij de politie een melding binnen van een verschrikkelijke mishandeling. Het liep helemaal mis bij het zwembad aan de Sportlaan.

De politie kwam ter plaatse en stelde vast dat een tienjarig meisje in elkaar was geslagen en geschopt door enkele mannen.

Getuigen kwamen niet tussenbeide, maar zij wezen een achttienjarige jongen aan als dader. Enige tijd later werd ook zijn 43-jarige vader aangehouden.

Meerdere media zoals Hart van Nederland en Algemeen Dagblad melden dat het meisje naar het ziekenhuis is gebracht.

Op beelden is duidelijk te zien dat het meisje er flink van langs krijgt. Terwijl het meisje op de grond ligt, blijft de veertiger op haar schoppen. Het is niet om aan te zien.

De politie vraagt om de beelden niet langer te delen, maar dat is ondertussen te laat. Het filmpje is immers al wijdverspreid op de sociale media.

Vanwege de impact op het slachtoffer en de ouders, hebben we besloten om de beelden hier niet te delen.

De man van 18 en de vader van 43 zitten in hechtenis. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor het incident.

Uiteraard bestaat er geen enkele reden om een onschuldig kind zo aan te vallen. De hechtenis van de mannen wordt wellicht verlengd.