-

Nieuwste

Volwassen kerels schoppen meisje (10) bewusteloos bij zwembad: ‘Afschuwelijk’

Gisteren zijn in Veenendaal een 18-jarige en 43-jarige man opgepakt. Ze hadden een meisje van tien vreselijk toegetakeld bij een lokaal zwembad.

De mannen schopten haar tot ze bewusteloos op de grond lag. Op de sociale media spreken mensen massaal hun afschuw uit.

Zondag rond 16:20 uur liep er bij de politie een melding binnen van een verschrikkelijke mishandeling. Het liep helemaal mis bij het zwembad aan de Sportlaan.

De politie kwam ter plaatse en stelde vast dat een tienjarig meisje in elkaar was geslagen en geschopt door enkele mannen.

Getuigen kwamen niet tussenbeide, maar zij wezen een achttienjarige jongen aan als dader. Enige tijd later werd ook zijn 43-jarige vader aangehouden.

Meerdere media zoals Hart van Nederland en Algemeen Dagblad melden dat het meisje naar het ziekenhuis is gebracht.

Op beelden is duidelijk te zien dat het meisje er flink van langs krijgt. Terwijl het meisje op de grond ligt, blijft de veertiger op haar schoppen. Het is niet om aan te zien.

De politie vraagt om de beelden niet langer te delen, maar dat is ondertussen te laat. Het filmpje is immers al wijdverspreid op de sociale media.

Vanwege de impact op het slachtoffer en de ouders, hebben we besloten om de beelden hier niet te delen.

De man van 18 en de vader van 43 zitten in hechtenis. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor het incident.

Uiteraard bestaat er geen enkele reden om een onschuldig kind zo aan te vallen. De hechtenis van de mannen wordt wellicht verlengd.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder