-

Algemeen

Vluchtelingengezin met 8 kinderen wijst villa-aanbod af vanwege traumatische ervaringen met openbaar vervoer

Een Afghaans gezin samengesteld uit niet minder dan tien personen heeft het behoorlijk aan de stok met het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA).

De familie, samengesteld uit acht kinderen en de ouders, kreeg deze gigantische villa aangeboden. Maar het gezin weigert de villa aan te nemen. En daar hebben ze een bijzondere reden voor.

Het COA is niet te spreken over de houding van het gezin. Zij verblijven al sinds vorig jaar in het Theaterhotel. Nu wil de organisatie hen uit het hotel gooien.

Het COA wilde andere asielzoekers in het hotel plaatsen, dus zochten ze een passende woning voor het grote gezin.

Normaal zou je denken dat het gezin ontzettend blij zou zijn met zo’n groot, eigen huis. Maar het tegendeel blijkt. De familie is zelfs heel ontevreden.

Een van hun kinderen volgt in Rotterdam een behandeling voor een hazenlip. De afstand van Tholen naar Rotterdam is volgens hen te groot. Ze zien het niet zitten om deze afstand te overbruggen met het openbaar vervoer.

Ze hebben immers geen rijbewijs en zijn dus aangewezen op het openbaar vervoer voor hun verplaatsingen.

Nu stapten ze naar de rechter en eisen ze een andere oplossing. De ouders vinden het onmenselijk dat ze twee uur met het openbaar vervoer moeten reizen voor de behandeling van een van hun kinderen.

Het COA wordt bijgestaan door advocaat Dijkman. Die legt uit dat de organisatie veel moeite had om een geschikte woning te vinden voor het gezin. Ze zijn dan ook teleurgesteld over de houding van de familie.

 

Binnen twee weken doet de rechter uitspraak. Deze zal beslissen of het gezin inderdaad uit het hotel moet vertrekken.

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Lees verder