Connect with us

Economie

‘Vermiste’ Ron Brandsteder verschijnt sterk vermagerd en vol woede voor de camera

Het mysterie rondom de 72-jarige Ron Brandsteder blijft groeien, terwijl zijn afwezigheid op het werk vorige week voor verwarring zorgde.

Sindsdien doen er talloze geruchten de ronde over wat er nu precies aan de hand is met de geliefde presentator. Wat speelt er zich af in het leven van Brandsteder?

Op vrijdag werden luisteraars van het radioprogramma ‘Ron wacht op de nacht’ plotseling verrast door de stem van Angela Groothuizen.

Zij moest onverwacht invallen voor Brandsteder, aangezien hij afwezig was. Groothuizen kon echter geen details geven over de reden van zijn afwezigheid en kwam met een vakantie-smoes.

Volgens Omroep MAX wordt verwacht dat de presentator aanstaande vrijdag weer aanwezig zal zijn, al is dit niet met volledige zekerheid gezegd.

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van het tijdschrift Privé, heeft zijn bedenkingen geuit: “Ron gedraagt zich de laatste tijd wat eigenaardig.

Hij heeft eigenlijk afscheid genomen van iedereen en lijkt verbitterd. Vrienden van vroeger horen niets meer van hem en zien hem niet meer.”

De geruchten over mogelijke gezondheidsproblemen bij Brandsteder doen al enkele jaren de ronde in de media.

Twee jaar geleden werd de presentator tijdens een boekpresentatie van André van Duin geïnterviewd door een verslaggever van RTL Boulevard.

Deze merkte op: “Brandsteder klinkt erg verzwakt. Hij lijkt een fragiele oude man te zijn geworden. Ik schrok ervan.” Een jaar geleden verscheen Brandsteder onverwachts in de show van Rob Jansen, bekend van Rob van de Radio.

Tijdens de radioshow ‘Partij voor de vrijdag’ waren de radiomakers bezig met een spel waarbij ze stoelen gebruikten als ‘Jeu de Boules’-ballen. Plotseling reed er een luxe auto langs, die erlangs wilde.

Het bleek Brandsteder te zijn, die geen zin had in een praatje en niet stopte, maar wel de stoelen wegtrapte voordat hij verder reed. Hopelijk zal zijn aanwezigheid op vrijdagavond meer duidelijkheid geven over zijn situatie. (Beelden vanaf 1:07:27!)

De vraag blijft echter onbeantwoord: wat is er precies aan de hand met Ron Brandsteder? Zijn afwezigheid op het werk, de geruchten over zijn gezondheid en zijn merkwaardige gedrag geven aanleiding tot speculatie en bezorgdheid bij zijn fans en collega’s.

Hopelijk zal de aanstaande verschijning van Brandsteder meer helderheid brengen en zullen we eindelijk begrijpen wat er achter de schermen gaande is.