-

Economie

‘Vermiste’ Ron Brandsteder verschijnt sterk vermagerd en vol woede voor de camera

Het mysterie rondom de 72-jarige Ron Brandsteder blijft groeien, terwijl zijn afwezigheid op het werk vorige week voor verwarring zorgde.

Sindsdien doen er talloze geruchten de ronde over wat er nu precies aan de hand is met de geliefde presentator. Wat speelt er zich af in het leven van Brandsteder?

Op vrijdag werden luisteraars van het radioprogramma ‘Ron wacht op de nacht’ plotseling verrast door de stem van Angela Groothuizen.

Zij moest onverwacht invallen voor Brandsteder, aangezien hij afwezig was. Groothuizen kon echter geen details geven over de reden van zijn afwezigheid en kwam met een vakantie-smoes.

Volgens Omroep MAX wordt verwacht dat de presentator aanstaande vrijdag weer aanwezig zal zijn, al is dit niet met volledige zekerheid gezegd.

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van het tijdschrift Privé, heeft zijn bedenkingen geuit: “Ron gedraagt zich de laatste tijd wat eigenaardig.

Hij heeft eigenlijk afscheid genomen van iedereen en lijkt verbitterd. Vrienden van vroeger horen niets meer van hem en zien hem niet meer.”

De geruchten over mogelijke gezondheidsproblemen bij Brandsteder doen al enkele jaren de ronde in de media.

Twee jaar geleden werd de presentator tijdens een boekpresentatie van André van Duin geïnterviewd door een verslaggever van RTL Boulevard.

Deze merkte op: “Brandsteder klinkt erg verzwakt. Hij lijkt een fragiele oude man te zijn geworden. Ik schrok ervan.” Een jaar geleden verscheen Brandsteder onverwachts in de show van Rob Jansen, bekend van Rob van de Radio.

Tijdens de radioshow ‘Partij voor de vrijdag’ waren de radiomakers bezig met een spel waarbij ze stoelen gebruikten als ‘Jeu de Boules’-ballen. Plotseling reed er een luxe auto langs, die erlangs wilde.

Het bleek Brandsteder te zijn, die geen zin had in een praatje en niet stopte, maar wel de stoelen wegtrapte voordat hij verder reed. Hopelijk zal zijn aanwezigheid op vrijdagavond meer duidelijkheid geven over zijn situatie. (Beelden vanaf 1:07:27!)

De vraag blijft echter onbeantwoord: wat is er precies aan de hand met Ron Brandsteder? Zijn afwezigheid op het werk, de geruchten over zijn gezondheid en zijn merkwaardige gedrag geven aanleiding tot speculatie en bezorgdheid bij zijn fans en collega’s.

Hopelijk zal de aanstaande verschijning van Brandsteder meer helderheid brengen en zullen we eindelijk begrijpen wat er achter de schermen gaande is.

 

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder