-

Economie

Verdriet overspoelt Leontine Borsato na droevig 0verlijden

Voor Leontine Borsato is het een emotionele dag geweest ter ere van haar 0verleden moeder. Haar moeder, Ria, zou gisteren 83 jaar zijn geworden. Op Instagram deelde Leontine een ontroerende post waarin ze haar gevoelens en herinneringen aan haar moeder deelt.

De maand mei blijkt een periode vol emoties te zijn voor Leontine, aangezien ze in deze maand zowel haar vader als haar moeder heeft verloren. Op 24 mei, de verjaardag van haar moeder, neemt Leontine een moment om stil te staan bij deze bijzondere dag.

Ze plaatst een prachtige foto van zichzelf samen met haar moeder en schrijft: “24 mei, vandaag zou je 83 geworden zijn, lieve mama! Ik hou van je tot de maan en terug.”

Op 19 mei 2017 is Ria 0verleden, en een paar dagen later werd ze op haar verjaardag, 24 mei, begraven. Leontine deelde destijds dat deze dag heel speciaal was. Ondanks het verdriet was er ook een overweldigend gevoel van dankbaarheid.

Op die dag hebben ze het leven van Ria op een letterlijke en figuurlijke manier gevierd.

De herinneringen aan haar moeder koestert Leontine en het is duidelijk dat Ria een speciale plek in haar hart heeft.

Het delen van haar gevoelens en herinneringen met haar volgers op sociale media biedt Leontine troost, en het toont aan hoezeer ze haar moeder nog steeds mist.

De post van Leontine getuigt van haar onvoorwaardelijke liefde voor haar moeder en de diepgaande impact die Ria heeft gehad. Het is een eerbetoon aan een bijzondere vrouw die ongetwijfeld voortleeft in de harten van degenen die haar hebben gekend.

Het verlies van een ouder is een van de meest pijnlijke en emotionele gebeurtenissen in het leven van een persoon. Het herdenken en vieren van de verjaardag van een overleden ouder kan een mix van verdriet, nostalgie en liefde oproepen.
Marco Borsato

Het is een manier om de band en de waardevolle momenten die ze hebben gedeeld te eren en te herdenken.

Door haar gevoelens te delen met haar volgers, laat Leontine zien dat het belangrijk is om ruimte te geven aan r0uw en om open te zijn over onze gevoelens.

Het delen van ervaringen kan anderen troost bieden en een gevoel van verbondenheid creëren in tijden van verlies.
Leontine Borsato

De herinneringen aan een dierbare blijven voor altijd in ons hart en ze kunnen ons kracht geven om door te gaan, zelfs in de moeilijkste tijden.

Het is een testament van de liefde en het belang van het koesteren van kostbare momenten met degenen die we liefhebben, zolang ze bij ons zijn en zelfs daarna.

Leontine’s eerbetoon aan haar moeder is een mooie herinnering aan de waarde van liefde, verbondenheid en het koesteren van dierbare momenten.

Het laat zien dat, ondanks het gemis en de p!jn, de liefde voor onze dierbaren blijft voortleven en ons blijft inspireren.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder