Connect with us

Economie

Groots nieuws: ‘Yolanthe en Wesley zijn weer aan het daten!’

Wesley Sneijder slooft zich uit om terug in de gunst van Yolanthe te komen. De voormalig voetballer gaf eerder aan dat de schuld voor de breuk bij hem lag. Hij onthulde dat hij zich liet verleiden door de drank, feestjes en andere vrouwen. Na anderhalf jaar uit elkaar lijkt het erop dat Yolanthe bereid is om hem te vergeven.

Een insider vertelde aan weekblad Story: “Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand.” Het koppel zou in alle rust willen verkennen of hun huwelijk nog een kans verdient. De bron vervolgt: “Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe.” De actrice denkt daar niet helemaal hetzelfde over. “Yolanthe wilde niets liever dan een gelukkig gezinsleven, maar dat maakte Wesley onmogelijk. De afgelopen weken en maanden heeft Yolanthe gezien dat Wesley enorm zijn best heeft gedaan om te veranderen.” De brunette zou dus klaar zijn om Wesley een tweede kans te geven. Maar Wesley zal ontzettend hard zijn best moeten doen om haar hart opnieuw te veroveren.

Samen naar Amerika?

Momenteel werkt Yolanthe aan de opnames van de nieuwe film Just Say Yes. Daarom verbleef ze de afgelopen tijd in Nederland en had ze ook meer tijd om Wesley te zien. De manager van Yolanthe reageerde op de geruchten: “Yolanthe is voornamelijk aan het draaien, dus dat kan ik niet bevestigen.” Wesley van zijn kant wilde geen commentaar kwijt.

Binnen enkele weken keert Yolanthe terug naar Los Angeles. De grote vraag is dus of ook Wesley met haar zal meereizen?

View this post on Instagram

Go where you feel the most alive ?

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on