-

Economie

Groots nieuws: ‘Yolanthe en Wesley zijn weer aan het daten!’

Wesley Sneijder slooft zich uit om terug in de gunst van Yolanthe te komen. De voormalig voetballer gaf eerder aan dat de schuld voor de breuk bij hem lag. Hij onthulde dat hij zich liet verleiden door de drank, feestjes en andere vrouwen. Na anderhalf jaar uit elkaar lijkt het erop dat Yolanthe bereid is om hem te vergeven.

Een insider vertelde aan weekblad Story: “Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand.” Het koppel zou in alle rust willen verkennen of hun huwelijk nog een kans verdient. De bron vervolgt: “Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe.” De actrice denkt daar niet helemaal hetzelfde over. “Yolanthe wilde niets liever dan een gelukkig gezinsleven, maar dat maakte Wesley onmogelijk. De afgelopen weken en maanden heeft Yolanthe gezien dat Wesley enorm zijn best heeft gedaan om te veranderen.” De brunette zou dus klaar zijn om Wesley een tweede kans te geven. Maar Wesley zal ontzettend hard zijn best moeten doen om haar hart opnieuw te veroveren.

Samen naar Amerika?

Momenteel werkt Yolanthe aan de opnames van de nieuwe film Just Say Yes. Daarom verbleef ze de afgelopen tijd in Nederland en had ze ook meer tijd om Wesley te zien. De manager van Yolanthe reageerde op de geruchten: “Yolanthe is voornamelijk aan het draaien, dus dat kan ik niet bevestigen.” Wesley van zijn kant wilde geen commentaar kwijt.

Binnen enkele weken keert Yolanthe terug naar Los Angeles. De grote vraag is dus of ook Wesley met haar zal meereizen?

View this post on Instagram

Go where you feel the most alive ?

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder