-

Economie

Verdriet overspoelt Leontine Borsato na droevig 0verlijden

Voor Leontine Borsato is het een emotionele dag geweest ter ere van haar 0verleden moeder. Haar moeder, Ria, zou gisteren 83 jaar zijn geworden. Op Instagram deelde Leontine een ontroerende post waarin ze haar gevoelens en herinneringen aan haar moeder deelt.

De maand mei blijkt een periode vol emoties te zijn voor Leontine, aangezien ze in deze maand zowel haar vader als haar moeder heeft verloren. Op 24 mei, de verjaardag van haar moeder, neemt Leontine een moment om stil te staan bij deze bijzondere dag.

Ze plaatst een prachtige foto van zichzelf samen met haar moeder en schrijft: “24 mei, vandaag zou je 83 geworden zijn, lieve mama! Ik hou van je tot de maan en terug.”

Op 19 mei 2017 is Ria 0verleden, en een paar dagen later werd ze op haar verjaardag, 24 mei, begraven. Leontine deelde destijds dat deze dag heel speciaal was. Ondanks het verdriet was er ook een overweldigend gevoel van dankbaarheid.

Op die dag hebben ze het leven van Ria op een letterlijke en figuurlijke manier gevierd.

De herinneringen aan haar moeder koestert Leontine en het is duidelijk dat Ria een speciale plek in haar hart heeft.

Het delen van haar gevoelens en herinneringen met haar volgers op sociale media biedt Leontine troost, en het toont aan hoezeer ze haar moeder nog steeds mist.

De post van Leontine getuigt van haar onvoorwaardelijke liefde voor haar moeder en de diepgaande impact die Ria heeft gehad. Het is een eerbetoon aan een bijzondere vrouw die ongetwijfeld voortleeft in de harten van degenen die haar hebben gekend.

Het verlies van een ouder is een van de meest pijnlijke en emotionele gebeurtenissen in het leven van een persoon. Het herdenken en vieren van de verjaardag van een overleden ouder kan een mix van verdriet, nostalgie en liefde oproepen.
Marco Borsato

Het is een manier om de band en de waardevolle momenten die ze hebben gedeeld te eren en te herdenken.

Door haar gevoelens te delen met haar volgers, laat Leontine zien dat het belangrijk is om ruimte te geven aan r0uw en om open te zijn over onze gevoelens.

Het delen van ervaringen kan anderen troost bieden en een gevoel van verbondenheid creëren in tijden van verlies.
Leontine Borsato

De herinneringen aan een dierbare blijven voor altijd in ons hart en ze kunnen ons kracht geven om door te gaan, zelfs in de moeilijkste tijden.

Het is een testament van de liefde en het belang van het koesteren van kostbare momenten met degenen die we liefhebben, zolang ze bij ons zijn en zelfs daarna.

Leontine’s eerbetoon aan haar moeder is een mooie herinnering aan de waarde van liefde, verbondenheid en het koesteren van dierbare momenten.

Het laat zien dat, ondanks het gemis en de p!jn, de liefde voor onze dierbaren blijft voortleven en ons blijft inspireren.

Economie

Emma Wortelboer heeft behoorlijk ‘pikant zelfportret’ boven haar bed hangen!

Emma Wortelboer is een bekende Nederlandse televisiepresentatrice die bij veel mensen in het geheugen gegrift staat door haar enthousiaste en soms wat hysterische optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Ze maakte een snelle opmars in de mediawereld en heeft sindsdien een indrukwekkend cv opgebouwd met verschillende programma’s en projecten. Haar carrière begon bij BNNVARA, waar ze van 2016 tot 2018 verslaggever was voor het spraakmakende programma Spuiten en Slikken. Sindsdien is Emma alleen maar bekender geworden, mede door haar werk bij De Wereld Draait Door (DWDD) en haar eigen YouTube-kanaal Emma’s Peepshow, waarin ze openhartig praat over onderwerpen rondom seksualiteit, liefde en het menselijk lichaam.

Opkomst in de media

Emma begon haar carrière bij BNNVARA en werd al snel een vaste naam binnen de omroep. Haar openhartige en ongefilterde stijl zorgde ervoor dat ze opviel tussen andere jonge presentatoren. Bij Spuiten en Slikken behandelde ze taboes over seksualiteit en drugs, en ze deinsde er niet voor terug om zelf ook persoonlijke ervaringen te delen. Dit leverde haar veel bekendheid op, zowel bij jong als oud publiek.

In 2018 maakte ze de overstap naar De Wereld Draait Door, waar ze het vaste onderdeel Yung DWDD presenteerde. Hierin bracht ze op luchtige wijze nieuws en actuele onderwerpen onder de aandacht van jongere kijkers. Het was een platform waar ze zichzelf echt kon laten zien en waar ze verder kon experimenteren met haar stijl van presenteren.

Emma’s Peepshow

In 2018 begon Emma met haar eigen YouTube-serie Emma’s Peepshow, een kanaal dat door BNNVARA werd gelanceerd. Hierin bespreekt ze op een directe en soms confronterende manier onderwerpen die te maken hebben met seksualiteit, het lichaam en liefde. Deze show sloeg enorm aan bij jongeren door de open manier waarop Emma complexe onderwerpen besprak, zonder enige schaamte. Haar doel was om seksualiteit en het menselijk lichaam bespreekbaar te maken en taboes te doorbreken, en dat is haar zeker gelukt. Ze creëerde een platform waarin kijkers zich vrij voelen om vragen te stellen en waar onderwerpen als zelfliefde en seksuele gezondheid zonder gêne aan bod komen.

Emma’s stijl is hierbij altijd ongedwongen en persoonlijk. Ze is niet bang om haar eigen ervaringen te delen, wat haar publiek het gevoel geeft dat ze met een vriendin praten. Door haar eerlijkheid en toegankelijkheid heeft ze veel fans en volgers gekregen, zowel op YouTube als op Instagram.

De Slimste Mens

Naast haar werk als presentatrice, toonde Emma haar intellectuele kant door deel te nemen aan het populaire programma De Slimste Mens. Ze bereikte de finale in het seizoen van 2020-2021 en eindigde op een verdienstelijke derde plek. Dit liet zien dat Emma niet alleen een vrolijke en energieke presentatrice is, maar ook een scherpe geest heeft. Haar deelname aan De Slimste Mens versterkte haar populariteit en maakte haar een vaste waarde op de Nederlandse televisie.

Samenwerking met Renze Klamer en Jurre Geluk

In 2020 werkte Emma samen met Renze Klamer aan de Nationale 2020 Test, een programma dat het jaar samenvatte door middel van een quiz. Het programma werd goed ontvangen en toonde Emma’s veelzijdigheid als presentatrice, omdat ze hiermee een breder publiek bereikte dan alleen de jongere kijkers van haar eerdere programma’s.

Vanaf januari 2021 presenteert Emma ook het kinderprogramma Steken en Prikken, samen met Jurre Geluk. In dit programma, dat gericht is op jonge kinderen, leren de kijkers alles over insecten en andere kleine beestjes. Emma’s spontane en levendige presentatie zorgt ervoor dat het programma niet alleen leerzaam is, maar ook heel vermakelijk. Ze bewijst daarmee dat ze ook de jongste generatie kijkers kan boeien en inspireren.

Persoonlijk leven en moederschap

In haar privéleven heeft Emma recent een bijzondere mijlpaal bereikt: ze is moeder geworden. Afgelopen maand verwelkomde ze samen met haar vriend hun eerste dochtertje. Dit nieuws deelde ze enthousiast met haar volgers op Instagram, waar ze geregeld persoonlijke updates plaatst. Emma is nooit bang geweest om haar leven open en eerlijk te delen, en dat geldt ook voor het moederschap.

Op Instagram laat ze vaak een glimp zien van haar nieuwe leven als moeder, waarbij ze haar volgers meeneemt in haar dagelijkse beslommeringen. Zoals we van Emma gewend zijn, gaat dit gepaard met een flinke dosis humor en zelfspot. Veel van haar volgers waarderen haar eerlijke en ongefilterde kijk op het moederschap, waarbij ze de minder glamoureuze kanten niet uit de weg gaat.

Kunst boven haar bed

Naast haar rol als moeder en presentatrice, blijft Emma ook zichzelf uitdagen in haar persoonlijke leven. Recent plaatste ze op Instagram een foto van haar slaapkamer, waarop een opvallend kunstwerk boven haar bed te zien is. Het blijkt om een zelfportret te gaan, iets waar Emma absoluut geen problemen mee heeft. Ze heeft al vaker aangegeven dat ze trots is op haar lichaam en dat ze geen enkele reden ziet om zich te schamen.

Het zelfportret boven haar bed heeft, zoals je kunt verwachten, voor heel wat reacties gezorgd op sociale media. Sommige fans vinden het een gedurfde en kunstzinnige keuze, terwijl anderen zich afvragen of het niet wat te veel van het goede is. Maar zoals altijd is Emma ongegeneerd zichzelf en trekt ze zich weinig aan van de mening van anderen. Ze staat bekend om haar zelfverzekerdheid en het feit dat ze zich niet laat tegenhouden door maatschappelijke verwachtingen of kritiek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Toekomstplannen

Emma Wortelboer heeft in haar nog jonge carrière al veel bereikt en blijft zich ontwikkelen als presentatrice en mediafiguur. Met haar unieke stijl en open persoonlijkheid heeft ze een vaste plek verworven in de Nederlandse mediawereld. Naast haar televisie- en onlinewerk heeft ze ook al hints gegeven dat ze in de toekomst mogelijk nog meer persoonlijke projecten wil oppakken. Het moederschap heeft haar perspectief op het leven veranderd, maar Emma blijft dezelfde energieke en gedreven vrouw die niet bang is om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het is duidelijk dat Emma nog lang niet van plan is om te stoppen met haar werk in de media. Ze heeft zich inmiddels bewezen als een veelzijdige presentatrice die met gemak verschillende doelgroepen weet aan te spreken. Of het nu gaat om jongeren die geïnteresseerd zijn in seksualiteit en zelfliefde, kinderen die willen leren over insecten, of volwassenen die haar eerlijkheid en openheid waarderen, Emma weet altijd de juiste snaar te raken.

Samenvatting

Emma Wortelboer is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest opvallende presentatrices van Nederland. Ze brak door met haar werk voor BNNVARA en maakte al snel naam met programma’s als Spuiten en Slikken, Yung DWDD, en haar eigen YouTube-kanaal Emma’s Peepshow. Haar deelname aan De Slimste Mens en haar samenwerking met presentatoren als Renze Klamer en Jurre Geluk hebben haar veelzijdigheid en talent verder benadrukt. Naast haar drukke carrière heeft Emma recent ook een nieuwe rol als moeder op zich genomen, en ze deelt haar ervaringen hieromtrent met haar volgers op Instagram. Met haar zelfverzekerde houding en bereidheid om zichzelf te blijven uitdagen, is het duidelijk dat we nog veel van Emma zullen horen in de toekomst.

Lees verder