-

Economie

Martien haalt snoeihard uit naar volgers Maxime.

De populariteit van Maxime Meiland is de laatste week flink gedaald. De dochter van Martien krijgt bakken kritiek over zich heen vanwege haar nieuwe kledinglijn. Een aantal van ‘haar’ stukken zouden gewoon van een Chinese webshop zijn. Nu reageert ook Martien Meiland op alle ophef rond de persoon van zijn dochter.

‘Allemaal negativiteit’

Vader en dochter namen even de tijd om in IGTV, op Instagram, vragen te beantwoorden van volgers. Iemand wierp hen voor: “Wat vind jij, Martien, van de nieuwe kledinglijn van Maxime?” De kasteelheer neemt geen blad voor de mond. Hij haalt meteen fel uit: “Wat een vervelende mensen, allemaal negativiteit. Wees eens een keer positief!” Martien zegt dat wel meer bedrijven dingen kopen in China, het een beetje aanpassen en dan verkopen. De beschermende vader gaat verder: “Altijd die negativiteit. Zij heeft gewoon al haar geld erin gestoken. Nou weet je, laat maar gaan. Dat is het.”

Onlangs reageerde Maxime zelf al op alle heisa. Ze geeft toe dat enkele items van de webshop komen, maar houdt val dat ze alle kledingstukken zelf aanpaste. Zo staat de merknaam erop en is de lengte of de kleur een beetje veranderd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig!!

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder