Connect with us

Economie

Martien haalt snoeihard uit naar volgers Maxime.

De populariteit van Maxime Meiland is de laatste week flink gedaald. De dochter van Martien krijgt bakken kritiek over zich heen vanwege haar nieuwe kledinglijn. Een aantal van ‘haar’ stukken zouden gewoon van een Chinese webshop zijn. Nu reageert ook Martien Meiland op alle ophef rond de persoon van zijn dochter.

‘Allemaal negativiteit’

Vader en dochter namen even de tijd om in IGTV, op Instagram, vragen te beantwoorden van volgers. Iemand wierp hen voor: “Wat vind jij, Martien, van de nieuwe kledinglijn van Maxime?” De kasteelheer neemt geen blad voor de mond. Hij haalt meteen fel uit: “Wat een vervelende mensen, allemaal negativiteit. Wees eens een keer positief!” Martien zegt dat wel meer bedrijven dingen kopen in China, het een beetje aanpassen en dan verkopen. De beschermende vader gaat verder: “Altijd die negativiteit. Zij heeft gewoon al haar geld erin gestoken. Nou weet je, laat maar gaan. Dat is het.”

Onlangs reageerde Maxime zelf al op alle heisa. Ze geeft toe dat enkele items van de webshop komen, maar houdt val dat ze alle kledingstukken zelf aanpaste. Zo staat de merknaam erop en is de lengte of de kleur een beetje veranderd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig!!

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op