Connect with us

Nieuwste

Veganistische moeder door het lint: ex laat dochter stiekem kipnuggets eten

Voor kinderen is het altijd moeilijk als ouders een einde maken aan de relatie. De ouders slaan dan ieder hun eigen weg in en ze gaan ook anders om met de opvoeding van hun kinderen.

Een moeder deelt haar verhaal op het platform Reddit. Toen ze met haar man samen was gingen ze veganistische door het leven.

Na de geboorte van hun dochter besloten ze ook haar veganistisch op te voeden. Dat verliep een hele tijd goed.

De moeder vertelt dat hun dochter nu al acht jaar veganistisch leeft. Nu laat haar ex man haar blijkbaar kipnuggets eten.

Ze getuigt: “Ik was haar gaan ophalen voor etenstijd – vertelde ze – Terwijl we naar huis terugkeerden, vertelde mijn dochter me dat ze honger had.”

“Ik bood haar mijn appel aan die in mijn handtas zat, maar toen ze de McDonald’s buiten het raampje zag – vroeg ze me om kipnuggets.”

“Ik zei nee en ze kreeg een driftbui. Ze vertelde me dat ik een slechte moeder ben, dat haar vader haar elke week kipnuggets liet eten. Ze was in tranen”, vervolgt de moeder.

De vrouw is razend op haar ex, de vader van hun dochter, omdat hij zonder overleg kipnuggets had gekocht. Ze sprak ook haar dochter hierop aan.

“Ik heb mijn dochter aangesproken op wat ze heeft gedaan. Kipnuggets staan op mijn lijst met verboden producten.”

Ze deed een poging om in gesprek te gaan met haar dochter en dat heeft enigszins wel geholpen.

“Ik heb haar uitgelegd dat kippen niet mogen leven omdat mensen ze zo graag willen opeten. Toch volgen er sancties.”

Ondertussen mag de dochter zelf kiezen en beslissen over haar dieet: dierlijke of veganistische producten. Ze koos ervoor om grotendeels veganistisch te blijven eten.