-

Economie

Uniek beroep: Rebekka (29) boert in plastic zakjes en verdient hiermee miljoenen

In de huidige economie moeten veel mensen creatief zijn om geld te verdienen. Dit geldt ook voor de 29-jarige Rebekka, die in haar eigen woorden “boert in plastic zakjes voor geld”. Ze beweert dat ze hiermee een miljonair is geworden.

Rebekka begon ongeveer vijf jaar geleden met het boeren in plastic zakjes als een manier om extra geld te verdienen.

Inmiddels doet ze dit fulltime en verdient ze er genoeg mee om comfortabel van te leven. Ze beweert zelfs dat ze een miljonair is.

“Ik weet dat het voor sommige mensen vreemd klinkt, maar het is een echt beroep”, zegt Rebekka. “Ik ben begonnen met het verkopen van mijn gebruikte ondergoed op internet en van daaruit ben ik begonnen met het boeren in plastic zakjes.

Het begon allemaal als een manier om wat extra geld te verdienen, maar het bleek al snel een lucratieve business te zijn.”

Rebekka legt uit dat het boeren in plastic zakjes inhoudt dat ze lucht in plastic zakjes stopt en deze vervolgens verkoopt aan mensen die een fet!sh hebben voor het geluid en de geur van opgeblazen plastic.

“Sommige mensen vinden het geluid van opgeblazen plastic opw!ndend, terwijl anderen houden van de geur. Ik heb klanten van over de hele wereld die graag mijn zakjes kopen.”

Hoewel sommige mensen het werk van Rebekka misschien raar vinden, beweert ze dat ze er veel plezier aan beleeft en dat het haar financiële vrijheid heeft gegeven.

“Ik kan nu mijn eigen tijd indelen en hoef niet meer voor een baas te werken. Ik verdien genoeg om comfortabel van te leven en kan alles doen wat ik wil.”

Toch krijgt Rebekka ook wel eens negatieve reacties op haar werk. “Mensen vinden het soms raar of vies, maar dat raakt me niet. Ik weet dat ik mensen help die een bepaalde fet!sh hebben en daar ben ik trots op.”

Het is niet de eerste keer dat mensen op een ongewone manier geld verdienen. Er zijn talloze verhalen van mensen die hun geld verdienen met bijvoorbeeld het verkopen van hun haar of het bezorgen van maaltijden op de fiets.

Het laat zien dat er altijd manieren zijn om creatief te zijn en geld te verdienen, zelfs als het niet op de traditionele manier gebeurt.

Rebekka bewijst dat je met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen zelfs een miljonair kunt worden met iets wat misschien vreemd of ongebruikelijk lijkt.

Ze heeft haar eigen niche gevonden en verdient er genoeg mee om comfortabel van te leven. Uiteindelijk draait het allemaal om het vinden van iets waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft, ongeacht hoe ongewoon het ook lijkt.

@professionalgoddess

Pt. 92 burps in a bag #burpqueen #burps #rebekkablue #professionalgoddess #weirdthingsisellontheinternet

♬ original sound – Professional Goddess

 

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder