Connect with us

Economie

Uniek beroep: Rebekka (29) boert in plastic zakjes en verdient hiermee miljoenen

In de huidige economie moeten veel mensen creatief zijn om geld te verdienen. Dit geldt ook voor de 29-jarige Rebekka, die in haar eigen woorden “boert in plastic zakjes voor geld”. Ze beweert dat ze hiermee een miljonair is geworden.

Rebekka begon ongeveer vijf jaar geleden met het boeren in plastic zakjes als een manier om extra geld te verdienen.

Inmiddels doet ze dit fulltime en verdient ze er genoeg mee om comfortabel van te leven. Ze beweert zelfs dat ze een miljonair is.

“Ik weet dat het voor sommige mensen vreemd klinkt, maar het is een echt beroep”, zegt Rebekka. “Ik ben begonnen met het verkopen van mijn gebruikte ondergoed op internet en van daaruit ben ik begonnen met het boeren in plastic zakjes.

Het begon allemaal als een manier om wat extra geld te verdienen, maar het bleek al snel een lucratieve business te zijn.”

Rebekka legt uit dat het boeren in plastic zakjes inhoudt dat ze lucht in plastic zakjes stopt en deze vervolgens verkoopt aan mensen die een fet!sh hebben voor het geluid en de geur van opgeblazen plastic.

“Sommige mensen vinden het geluid van opgeblazen plastic opw!ndend, terwijl anderen houden van de geur. Ik heb klanten van over de hele wereld die graag mijn zakjes kopen.”

Hoewel sommige mensen het werk van Rebekka misschien raar vinden, beweert ze dat ze er veel plezier aan beleeft en dat het haar financiële vrijheid heeft gegeven.

“Ik kan nu mijn eigen tijd indelen en hoef niet meer voor een baas te werken. Ik verdien genoeg om comfortabel van te leven en kan alles doen wat ik wil.”

Toch krijgt Rebekka ook wel eens negatieve reacties op haar werk. “Mensen vinden het soms raar of vies, maar dat raakt me niet. Ik weet dat ik mensen help die een bepaalde fet!sh hebben en daar ben ik trots op.”

Het is niet de eerste keer dat mensen op een ongewone manier geld verdienen. Er zijn talloze verhalen van mensen die hun geld verdienen met bijvoorbeeld het verkopen van hun haar of het bezorgen van maaltijden op de fiets.

Het laat zien dat er altijd manieren zijn om creatief te zijn en geld te verdienen, zelfs als het niet op de traditionele manier gebeurt.

Rebekka bewijst dat je met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen zelfs een miljonair kunt worden met iets wat misschien vreemd of ongebruikelijk lijkt.

Ze heeft haar eigen niche gevonden en verdient er genoeg mee om comfortabel van te leven. Uiteindelijk draait het allemaal om het vinden van iets waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft, ongeacht hoe ongewoon het ook lijkt.

@professionalgoddess

Pt. 92 burps in a bag #burpqueen #burps #rebekkablue #professionalgoddess #weirdthingsisellontheinternet

♬ original sound – Professional Goddess