-

Nieuwste

Treinmachinist Kevin (42) heeft genoeg van het daten van ‘lelijke wijven’

De 42-jarige Kevin, een treinmachinist uit Nederland, heeft aangegeven dat hij geen ‘lelijke wijven’ meer wil daten. In een interview met een lokaal radiostation vertelde hij dat hij genoeg heeft van het daten van vrouwen die niet aan zijn schoonheidsideaal voldoen.

“Ik ben er klaar mee”, zei Kevin. “Ik heb genoeg tijd verspild aan het daten van vrouwen die ik eigenlijk niet aantrekkelijk vind. Ik wil nu alleen nog maar daten met mooie vrouwen.”

Kevin legde uit dat hij altijd al hoge eisen had als het ging om het uiterlijk van zijn partners, maar dat hij in het verleden toch compromissen had gesloten.

“Ik heb mezelf altijd gezien als iemand die weet wat hij wil en die niet genoegen neemt met minder. Maar op de een of andere manier ben ik toch in relaties beland met vrouwen die niet aan mijn standaard voldoen.”

Toen hem werd gevraagd wat hij precies bedoelde met ‘lelijke wijven’, zei Kevin: “Ik bedoel vrouwen die niet aantrekkelijk zijn in mijn ogen.

Ik weet dat dit subjectief is, maar voor mij gaat het om vrouwen die niet goed verzorgd zijn, te zwaar zijn, een slechte huid hebben of gewoon niet mijn type zijn.”

Sommige luisteraars van het radiostation reageerden kritisch op de uitspraken van Kevin en beschuldigden hem van oppervlakkigheid. Kevin verdedigde zichzelf echter door te zeggen dat hij gewoon eerlijk is over wat hij wil.

“Ik denk dat het beter is om eerlijk te zijn over wat je wilt in een relatie. Het heeft geen zin om tijd te verspillen aan relaties die toch niet werken omdat je niet op dezelfde golflengte zit qua uiterlijk.”

Het is niet de eerste keer dat iemand kritiek krijgt op het hebben van hoge eisen als het gaat om het uiterlijk van een partner.

Veel mensen vinden dat dit getuigt van oppervlakkigheid en dat er meer belangrijke eigenschappen zijn dan uiterlijk alleen. Anderen vinden juist dat je moet gaan voor wat je wilt en dat je niet tevreden moet zijn met minder.

Kevin lijkt vastberaden om alleen nog maar te daten met vrouwen die aan zijn schoonheidsideaal voldoen.

“Ik ben op een punt in mijn leven waar ik weet wat ik wil en waar ik niet meer genoegen neem met minder. Ik wil gewoon daten met mooie vrouwen en daar ga ik nu voor.”

Of Kevin daadwerkelijk in staat zal zijn om alleen nog maar te daten met vrouwen die aan zijn schoonheidsideaal voldoen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Maar hij lijkt in ieder geval vastberaden om zijn wensen na te streven en niet meer te settelen voor minder dan hij verdient.

@boerboelblade2

#storytime #catfished #onlinedating #icks #womensex #storytimes #viralvideos #fypシ #karensgoingwild #viral #comedy #tinder #funny

♬ original sound – boerboelblade2

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder