-

Nieuwste

Sannekes vader verm00rdt haar moeder: ‘Ik dacht dat we een normaal gezin waren’

Sanneke Langendoen was 21 jaar oud toen haar vader haar moeder verm00rdde. Zeventien jaar later heeft ze besloten om dit verschrikkelijke verhaal, dat bekend staat als de Udense kofferbakm00rd, met de buitenwereld te delen in een boek. In dit boek openbaart ze de pijnlijke details van de gebeurtenissen en werpt ze een licht op de narcistische eigenschappen van haar vader en zijn moeite om grote veranderingen in zijn leven te accepteren. Toen haar moeder aankondigde dat ze van hem wilde scheiden, kon hij daar moeilijk mee omgaan.

Sanneke groeide op in een gezin waarvan ze dacht dat het een doorsnee gezin was. Haar ouders hadden net als andere stellen hun ups en downs, maar niets wees erop dat er een donkere kant schuilde achter de schijnbaar normale façade. Ze herinnert zich haar vader als een charismatische en succesvolle man, maar achter gesloten deuren veranderde zijn gedrag. Hij vertoonde narcistische trekken en had moeite met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven.

Toen Sannekes moeder aankondigde dat ze wilde scheiden, werd haar vaders fragiele geest op de proef gesteld. Hij kon de gedachte aan een leven zonder haar niet verdragen en raakte in een spiraal van w0ede en obsessie. Uiteindelijk resulteerde dit in een tragische gebeurtenis waarbij hij zijn vrouw vermoordde en haar lichaam in de kofferbak van zijn auto verstopte.

De gevolgen van deze moord waren verw0estend voor Sanneke en haar familie. Ze moesten omgaan met het verlies van een geliefde moeder en de schok van de ontdekking dat haar vader hiervoor verantwoordelijk was. Het heeft haar jaren gekost om het trauma te verwerken en een weg naar genezing te vinden.

In haar boek beschrijft Sanneke de complexiteit van haar vader en zijn narcistische persoonlijkheid. Ze onthult de manipulatieve technieken die hij gebruikte om controle over anderen te krijgen en zijn onvermogen om emoties op een gezonde manier te uiten. Ze hoopt dat haar verhaal een bewustwording creëert rond narcistisch misbruik en de impact ervan op slacht0ffers en hun omgeving.

Naast het delen van haar persoonlijke ervaringen, pleit Sanneke ook voor meer bewustzijn en steun voor slacht0ffers van huiselijk gew*ld. Ze benadrukt dat het belangrijk is om te luisteren naar degenen die hun verhaal willen delen en hen te steunen bij het herstelproces. Ze wil dat er meer aandacht wordt besteed aan de signalen van misbruik en dat er hulp beschikbaar is voor degenen die erdoor getroffen worden.

Het boek van Sanneke heeft al veel aandacht gekregen en heeft mensen geraakt met haar openhartige en moedige verhaal. Het laat zien dat achter gesloten deuren vaak complexe en verontrustende familiedynamieken kunnen schuilen. Het is een herinnering dat niet alles is wat het lijkt en dat achter de façade van een “doorsnee gezin” soms diepe duisternis kan schuilen.

Voor Sanneke was het delen van haar verhaal een belangrijke stap in haar eigen helingsproces. Het heeft haar geholpen om de gebeurtenissen te verwerken en een stem te geven aan haar moeder, die haar leven op tragische wijze heeft verloren. Door haar ervaringen te delen, hoopt ze anderen aan te moedigen om hun eigen verhalen te vertellen en het taboe rond huiselijk gew*ld te doorbreken.

De reacties op het boek van Sanneke zijn gemengd. Sommige lezers prijzen haar moed en openheid, en prijzen haar voor het bespreekbaar maken van een moeilijk onderwerp. Anderen kunnen moeite hebben om de gruwel!jke details van het verhaal te verwerken en voelen zich ongemakkelijk bij het aanschouwen van de duistere kant van het menselijk bestaan. Het is belangrijk om te erkennen dat het bespreken van deze gevoelige onderwerpen noodzakelijk is om bewustzijn te creëren en verandering teweeg te brengen.

Het verhaal van Sanneke en haar moeder dient als een herinnering aan de ernstige gevolgen van huisel!jk gew*ld en het belang van vroegtijdige interventie en preventie. Het onderstreept de noodzaak van steunnetwerken en hulpbronnen voor slacht0ffers, zodat zij de kracht hebben om zichzelf te beschermen en een veilige omgeving te vinden.

Sanneke hoopt dat haar boek niet alleen mensen raakt, maar ook leidt tot concrete acties. Ze pleit voor een betere toegang tot hulpverlening en opvang voor slachtoffers van huisel!jk gew*ld. Daarnaast benadrukt ze het belang van educatie en bewustwording in scholen en gemeenschappen om mensen bewust te maken van de tekenen van misbru!k en hen aan te moedigen om actie te ondernemen.

De Udense kofferbakm00rd blijft een pijnlijke herinnering aan de verwoestende impact van huiselijk gew*ld. Het laat zien dat gew*ld binnen gezinnen geen grenzen kent en dat het van groot belang is om alert te zijn en slacht0ffers te ondersteunen. Door het verhaal van Sanneke te delen, hopen we als samenleving een stap dichter bij het creëren van veilige en gezonde omgevingen te komen, waarin niemand bang hoeft te zijn voor zijn of haar eigen familie.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder