Connect with us

Economie

Samantha de Jong (Barbie) bevrijdt door p0litie

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft in een interview met Story onthuld dat ze al enige tijd in een verslav!ngskliniek zit. De realityster beweert dat ze twee maanden geleden door de p0litie is bevrijd uit een bord*el, waar ze gedw0ngen werd te werken.

Het nieuws heeft voor heel wat ophef gezorgd, vooral omdat Barbie de afgelopen jaren vaak in het nieuws is geweest vanwege dr*ggerelateerde inc!denten, zelfm00rdpogingen en foute vriendjes. In dit artikel lees je meer over haar situatie en de ommekeer in haar leven.

Bekend van Oh Oh Cherso
Barbie werd bekend door haar deelname aan de realityserie Oh Oh Cherso, maar sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan met haar.

Ze haalde om de haverklap het nieuws vanwege haar excess!eve levensstijl en drugsgebruik. Zo werd ze in 2018 nog opgenomen in het z!ekenhuis nadat ze een 0verdosis had genomen. Enkele maanden geleden dook er een video op waarop Samantha zichzelf aanprees op een 18+-website. Bovendien zou ze zelfs te ‘bezoeken’ zijn in een ‘huis van plezier’. Het leek erop dat Samantha geen controle meer had over haar leven en zichzelf steeds verder de afgrond in werkte.

Gedwongen tot pr0stitutie
In het interview met Story vertelt Barbie dat ze gedw0ngen werd tot pr0stitutie. “Ik kon er niet meer tegen, ik zat gedw0ngen in de pr0stitutie. Dat was zo erg…”

Ze wil niet in detail treden over wat er precies is gebeurd, maar het lijkt erop dat ze door anderen is misbru!kt en uitgebu!t. Ze vertelt dat de p0litie haar twee maanden geleden heeft bevrijd en dat dit voor haar de ommekeer in haar leven was.

Ze wilde niet meer het leven leiden dat ze geleid had en besloot zich te laten opnemen in een verslav!ngskliniek.

Op weg naar herstel
Barbie is nu al twee maanden in de kliniek en wil nog vier maanden blijven. Ze vertelt dat ze hier de hulp krijgt die ze nodig heeft om haar leven weer op de rails te krijgen.

Ze wil nooit meer dr*gs gebruiken en ook de mensen die haar naar de afgrond hebben gebracht, wil ze nooit meer zien. “Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren”, aldus Barbie.

Het lijkt erop dat ze op weg is naar herstel, maar het zal nog een lange weg zijn voordat ze weer volledig de oude is.

Hulp van bekenden
Barbie krijgt ook steun van bekenden. Zo vertelt haar goede vriend Jeffrey Lake dat hij erg blij is dat Barbie zich heeft laten opnemen in de kliniek.

Hij heeft in het verleden zelf ook met versl*vingen gekampt en weet hoe moeilijk het is om daarvan af te komen. “Barbie is een doorzetter en ik weet zeker dat ze er sterker uit zal komen”, aldus Jeffrey.

Ook haar ex-man Michael van der Plas heeft haar steun betuigd.