-

Economie

Piet uit Lang Leve de Liefde stelt onbeschaamd de vraag: ‘Wordt er nog iets gezogen vanavond?’

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde kun je als single helemaal losgaan met al je wensen en eisen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je op zoek bent naar een grote man van minstens 2 meter met brede armen en een flinke baard.

De programmamakers gaan vervolgens op zoek naar iemand die aan jouw criteria voldoet. Uiteraard moet jij ook aan de wensen van je date voldoen, anders wordt het geen match.

Als het klikt, kun je na 24 uur aangeven dat je de date wilt verlengen en zelfs 4 dagen met je date doorbrengen in de luxe van de LLDL-villa.

Om de spanning tussen de twee singles te breken heeft het programma een aantal trucjes in petto. Zo kun je een biertje of wijntje opentrekken, maar ook in de hottub springen.

Een combinatie van die twee blijkt vaak een goede zet te zijn. Het programma staat erom bekend dat de singles soms br*taal en onbeschaamd uit de hoek kunnen komen, wat tot p!kante situaties kan leiden.

In de aflevering met de 23-jarige Laura en de gigantische 27-jarige Piet, die rotsblokken verplaatst voor zijn lol als strongman, lijkt het in eerste instantie te klikken.

Laura is op zoek naar een nieuwe man die vooral groot is zodat ze met hem kan knuffelen als een teddybeer. De programmamakers hebben goed naar haar wensen geluisterd en de reusachtige Piet naar binnen gebracht.

Hij voldoet zeker aan de criteria van Laura, maar er blijkt ook een groot verschil te zijn tussen hun levensstijlen.

Laura is namelijk vegan en Piet ziet eruit alsof hij dagelijks drie paarden naar binnen werkt. Dit kan voor een b0tsing zorgen, maar de twee besluiten er toch het beste van te maken.

Na een drankje belanden Laura en Piet in de hottub. Laura merkt op dat haar bikinibroekje vacuüm gezogen wordt, waarop Piet een onbeschaamde opmerking maakt: “Wordt er nog iets gezogen vanavond?”.

De opmerking leidt tot ophef op social media, waar kijkers zich afvragen of dit soort uitspraken wel gepast zijn. Sommige mensen vinden het grappig, terwijl anderen het als respectl00s en 0ngepast beschouwen.

Het is begrijpelijk dat sommige kijkers zich ongemakkelijk voelen bij dergelijke uitspraken, vooral omdat het programma gericht is op het vinden van echte liefde en niet alleen op korte termijn plezier.

Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat Lang Leve de Liefde een realityshow is waarin mensen zichzelf kunnen zijn en 0ngecensureerd kunnen praten.

Het is niet de bedoeling dat mensen elkaar beled!gen of respectl00s behandelen, maar het is ook belangrijk om de context te begrijpen.

Het is duidelijk dat Lang Leve de Liefde een programma is dat draait om het vinden van echte liefde en waarbij de singles zichzelf kunnen zijn. Het programma kan soms p!kant zijn en brutaal uit de hoek komen.

 

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder