-

Nieuwste

Opmerkelijke beelden: Vrouw viert feestje omdat ze al 10 jaar lang een uitkering heeft

Als je regelmatig TikTok verkent op zoek naar grappige filmpjes, ben je waarschijnlijk al eens gestuit op Ester van Vugt. Deze voormalige dr*gsverslaafde uit Brabant is erg actief op sociale media en deelt haar herstelverhaal met haar volgers.

Onder de naam ‘ESSOCIAAL’ plaatst Ester voornamelijk video’s over haar persoonlijke groei en herstelproces. Ze deelt openhartig over haar verleden als junk en haar keuze om nuchter te worden. Met haar filmpjes wil ze anderen inspireren en laten zien dat verandering mogelijk is.

En haar inspanningen worden opgemerkt. Meer dan 193.000 mensen volgen haar kanaal en worden getuige van haar transformatie. Hoewel ze veel vooruitgang heeft geboekt, blijft het voor Ester moeilijk om werk te vinden. Maar waarom zou ze ook werken, als ze een stabiele uitkering ontvangt?

In een recente video viert Ester haar “jubileum” van 10 jaar in de uitkering op een wel heel opmerkelijke manier. Met een ludieke sketch die doet denken aan de populaire Nederlandse filmserie New Kids, laat ze haar volgers zien hoe ze feestviert met bier en confetti.

Het is een controversiële viering, waarbij ze openlijk erkent dat ze al een decennium lang afhankelijk is van een uitkering. Ester noemt het een “jubileum dat gevierd moet worden”.

Haar opmerkelijke video roept gemengde reacties op bij haar volgers. Sommige mensen waarderen haar eerlijkheid en vinden het moedig dat ze haar verleden niet verbergt. Anderen voelen schaamte of kritiek bij het zien van de video.

Het is begrijpelijk dat de reacties verdeeld zijn. Het onderwerp van een uitkering is vaak beladen en kan verschillende emoties oproepen.

Hoewel sommigen lachen om Esters ludieke aanpak, voelen anderen wellicht medelijden of hebben ze bedenkingen bij het vieren van afhankelijkheid van een uitkering.

Ester blijft echter haar verhaal delen en zich richten op haar herstel en persoonlijke groei. Ze is vastbesloten om anderen te inspireren en hoop te bieden, ongeacht de reacties die ze ontvangt.

Het is duidelijk dat Ester een unieke persoonlijkheid is die haar eigen weg bewandelt. Haar reis van verslaving naar herstel en haar openheid op sociale media maken haar tot een interessante figuur in de online wereld.

Of je nu wel of niet kunt lachen om haar uitkering-jubileum, Ester van Vugt zet in ieder geval haar eigen unieke stempel op TikTok en blijft haar ervaringen delen met haar groeiende aantal volgers.

Ongeacht de gemengde reacties op haar video, blijft Ester van Vugt zichzelf trouw en is ze vastberaden om haar verhaal voort te zetten.

Haar openheid over haar verleden en haar moed om haar herstelproces te delen, hebben haar een groeiende gemeenschap van volgers opgeleverd die haar steunen en geïnspireerd raken door haar doorzettingsvermogen.

Het is belangrijk om te erkennen dat het ontvangen van een uitkering voor sommige mensen een noodzakelijke bron van steun is.

Hoewel het voor sommigen wellicht moeilijk te begrijpen is waarom Ester haar uitkering viert, kunnen er persoonlijke en unieke omstandigheden zijn die dit rechtvaardigen. Het is ook van belang te benadrukken dat Ester haar eigen verantwoordelijkheid neemt door zich in te zetten voor haar herstel en door anderen te inspireren.

De kracht van sociale media ligt in het vermogen om diverse perspectieven en verhalen te delen. Ester gebruikt haar platform om taboes te doorbreken en mensen bewust te maken van de realiteit van verslaving en herstel.

Haar video’s kunnen dienen als een belangrijke bron van hoop en motivatie voor anderen die soortgelijke uitdagingen doormaken.

@essociaal.official

New Chicks 10 jaar in de uitkering ?? #essociaal #newchicksbrabant #uitkering #confettikanon

♬ origineel geluid – 90sdance tiktok

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder