-

Nieuwste

Politie bij Barbie: ‘Met pistool tegen hoofd in prostitutie gedwongen’

Samantha de Jong

Gisteren deelde Michella Kox heftige details over het turbulente leventje van Samantha de Jong alias Barbie. Ze zou gedwongen in de prostitutie hebben gezeten. Barbie kon er niet om lachen dat Michella zich met haar leven bemoeit en nu is de politie in haar woning. Wellicht omdat ze een melding heeft gedaan tegen Michella.

Tegenover Juice Channel bevestigt Barbie nu wel enkele heftige details over gedwongen prostitutie. De blondine geeft aan dat ze een pistool tegen haar hoofd kreeg en inderdaad in de prostitutie is gedwongen.

Ook zegt ze dat ze tegen een lijkzak moest aanzitten. Het gelekte gesprek met Michella was naar eigen zeggen onder dwang. Wellicht daarom dat ze melding heeft gedaan. Barbie geeft ook nog mee dat Michella niet zou willen dat er dingen gebeuren ‘die zij niet zou willen’.

Allemaal weer heel warrig vanwege Barbie. Het doet het ergste vermoeden over haar psychische toestand momenteel.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder