Connect with us

Nieuwste

Politie bij Barbie: ‘Met pistool tegen hoofd in prostitutie gedwongen’

Samantha de Jong

Gisteren deelde Michella Kox heftige details over het turbulente leventje van Samantha de Jong alias Barbie. Ze zou gedwongen in de prostitutie hebben gezeten. Barbie kon er niet om lachen dat Michella zich met haar leven bemoeit en nu is de politie in haar woning. Wellicht omdat ze een melding heeft gedaan tegen Michella.

Tegenover Juice Channel bevestigt Barbie nu wel enkele heftige details over gedwongen prostitutie. De blondine geeft aan dat ze een pistool tegen haar hoofd kreeg en inderdaad in de prostitutie is gedwongen.

Ook zegt ze dat ze tegen een lijkzak moest aanzitten. Het gelekte gesprek met Michella was naar eigen zeggen onder dwang. Wellicht daarom dat ze melding heeft gedaan. Barbie geeft ook nog mee dat Michella niet zou willen dat er dingen gebeuren ‘die zij niet zou willen’.

Allemaal weer heel warrig vanwege Barbie. Het doet het ergste vermoeden over haar psychische toestand momenteel.