Connect with us

Nieuwste

Ongemakkelijke ontmoeting in de parenclub: Suzanne (21) komt haar vader tegen

Het verhaal van de 21-jarige Suzanne neemt een opmerkelijke wending wanneer ze met haar vriend naar een parenclub gaat en daar haar vader tegenkomt. Deze situatie, die niemand had verwacht, heeft voor Suzanne en haar familie grote gevolgen.

Suzanne, wiens naam in dit verhaal gefingeerd is, is al drie jaar samen met Emiel. Ze zijn net klaar met hun studie en zijn pasgeleden gaan samenwonen.

Alles lijkt goed te gaan in hun leven. Ze hebben allebei een fulltime baan en maken zich geen zorgen over financiële kwesties. Ze genieten van leuke activiteiten samen.

Het s*ksuele aspect van hun relatie is ook spannend en ze staan open voor nieuwe ervaringen. Suzanne heeft al meerdere tri00tjes gehad en Emiel valt zowel op vrouwen als mannen. Om aan hun behoeften te voldoen, bezoeken ze regelmatig een parenclub.

“Het fijne aan een parenclub is dat ik daar gewoon mezelf kan zijn terwijl Emiel ook plezier kan hebben. Het is een ontspannen sfeer en dat maakt het zo prettig.”

Ze bezoeken ongeveer elke drie maanden dezelfde parenclub in de buurt van Amsterdam. Maar tijdens hun laatste bezoek gebeurt er iets wat niemand had verwacht.

Terwijl de gasten in hun ondergoed rondlopen, ziet Suzanne iemand die ze maar al te goed kent. “Ik kon het bijna niet geloven.”

Het blijkt dat Suzanne’s vader ook aanwezig is en tot overmaat van r*mp ligt hij bovenop een wildvreemde vrouw. Suzanne besluit hem niet te confr0nteren en er niets over te zeggen.

“Ik zei tegen Emiel dat ik meteen naar huis wilde en we zijn vertrokken. Daarna heb ik mijn vader een bericht gestuurd, waarin ik niet vermeldde dat ik hem had gezien.”

“Ik heb hem wel gevraagd om eerlijk te zijn tegen mijn moeder. Ze is een toegewijde vrouw en dit verdient ze absoluut niet. Ik zou het haar zelf kunnen vertellen, maar het zou haar hart breken.”

De situatie is nu erg lastig. Mijn vader belde me en smeekte me om niets tegen mijn moeder te zeggen. Gek genoeg vroeg hij niet hoe ik erachter was gekomen.

“Ik denk dat hij erg geschrokken is en probeert te redden wat er te redden valt. Telkens wanneer ik mijn moeder zie, moet ik eraan denken.”

“Vooral wanneer mijn vader er ook is, is de situatie erg vreemd geworden. Hij kijkt me dan doordringend aan alsof hij wil zeggen: ‘waag het niet’.”

Op een gegeven moment zal hij het wel aan mijn moeder moeten vertellen, anders doe ik het. Emiel en ik hebben besloten om niet meer naar onze vaste parenclub te gaan.

Sinds dit incident voel ik me daar niet langer comfortabel. Het is jammer, want het was echt een fijne club.

Deze onverwachte ontmoeting in de parenclub heeft het leven van Suzanne en haar familie flink veranderd.