Connect with us

Economie

Nieuwe liefde van Peter Gillis bevestigd: ”Niet zomaar iemand”

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn al geruime tijd uit elkaar. Beiden zijn hun eigen weg gegaan en naar ons weten zijn ze momenteel single. Terwijl zijn ex-partner in de tussentijd verschillende mannen heeft gedate, neemt de miljonair het wat rustiger aan.

Tot nu toe dan, want Peter Gillis is op zoek naar een nieuwe liefde. Hij heeft zijn eet- en drinkgewoonten aangepast en is maar liefst 28 kilo afgevallen. Zijn zoon Mark ziet er nog steeds hetzelfde uit.

Maar goed, Gillis zou graag weer iemand willen verwelkomen in zijn liefdesnestje. Echter stelt Peter wel enkele eisen, want een tweede Nicol is niet meer welkom.

Volgens zijn eigen zeggen krijgt Peter veel aandacht van vrouwen. “Ik ben naar carnaval geweest en toen had ik wel met 500 vrouwen naar huis kunnen gaan”, aldus de zelfverzekerde realityster. Uiteindelijk heeft hij niemand mee naar huis genomen, omdat hij geen golddigger wil.

Zijn toekomstige partner moet aan twee voorwaarden voldoen. Ten eerste moet ze zelf haar eigen geld verdienen. Hij wil niet opnieuw een partner zoals Nicol, die om 10 euro moet vragen. “Ze moet gedreven zijn en haar eigen geld verdienen, snap je?”

Ten tweede moet ze aanzienlijk jonger zijn dan Peter, die inmiddels 61 jaar oud is. “Ik heb veel energie en van binnen voel ik me 40, snap je?”

In het tijdschrift Weekend deelt Peter ook wat details over zijn ex-partner en waarom de relatie uiteindelijk is verbroken. “Op een gegeven moment werkt het gewoon niet meer en dan kun je er beter een punt achter zetten. In een relatie is het geven en nemen.” Peter geeft ook aan dat zijn ex-partners hem hielpen in het huishouden.

Ze kookten, wasten en zorgden voor het eten. Alle vrouwen deden dat voor hem, maar Nicol deed gewoon niets. Op dat gebied mist Peter haar dus niet.

Peter Gillis is klaar voor een nieuwe fase in zijn leven en hoopt een partner te vinden die aan zijn voorwaarden voldoet. Hij heeft zijn leefstijl aangepast en staat open voor een nieuwe liefde die zelfstandig is en hem kan bijhouden in zijn energieke levensstijl.

Peter Gillis heeft duidelijk een nieuwe focus in zijn leven gevonden na zijn breuk met Nicol. Hij heeft niet alleen zijn uiterlijk getransformeerd door gewicht te verliezen, maar hij is ook vastbesloten om een partner te vinden die beter bij zijn wensen en behoeften past.

Het is begrijpelijk dat Peter bepaalde voorwaarden stelt aan zijn potentiële nieuwe liefde. Hij heeft geleerd van zijn eerdere relatie-ervaringen en wil nu iemand vinden die financieel onafhankelijk is en haar eigen weg kan gaan. Hij is niet geïnteresseerd in een partner die afhankelijk is van hem voor financiële ondersteuning. Peter waardeert ambitie en wil een partner die gedreven is om haar eigen geld te verdienen en haar eigen doelen na te streven.

Daarnaast vermeldt Peter dat hij graag een partner wil die aanzienlijk jonger is dan hij. Hij voelt zich van binnen nog steeds jong en vol energie en zoekt iemand die met dezelfde levenslust en vitaliteit kan meegaan. Het is belangrijk voor Peter om iemand te vinden met wie hij zijn passies en avonturen kan delen, zonder dat leeftijd een belemmering vormt.

Hoewel Peter openhartig is over zijn zoektocht naar een nieuwe liefde, blikt hij ook terug op zijn verbroken relatie met Nicol. Hij geeft aan dat op een bepaald moment de relatie niet meer werkte en dat het beter was om er een punt achter te zetten. Hij erkent dat een gezonde relatie draait om geven en nemen, maar suggereert dat Nicol niet haar deel heeft bijgedragen. Hij geeft aan dat andere ex-partners hem hielpen in het huishouden, maar Nicol deed niets. Dit aspect van hun relatie is iets wat Peter niet mist.

Met zijn nieuwe levensstijl en openheid voor een nieuwe liefde, is Peter Gillis klaar om verder te gaan. Hij is vastberaden om iemand te vinden die beter bij hem past en zijn zoektocht naar de juiste partner voort te zetten. Of hij uiteindelijk succes zal hebben in zijn queeste naar liefde, zal alleen de tijd uitwijzen. Maar één ding is zeker, Peter Gillis is vastbesloten om zijn geluk te vinden met iemand die zijn levensvisie en energie deelt.