Connect with us

Nieuwste

Bizarre beelden: slang met tracker in lijf opgegeten door andere slang

slang

In een dierentuin in Miami heeft een watermoccasinslang een andere slang met een tracker op zijn rug opgegeten.

De medewerkers van de dierentuin deden de schokkende ontdekking toen ze de python tevergeefs zochten. Dankzij de tracker vonden ze hem in de buik van de watermoccasinslang. De onderzoekers hadden hem de tracker omgedaan om zijn bewegingen te bestuderen.

Op Facebook postten ze de indrukwekkende foto van de slang. “Je kunt de ruggengraat en de zender van de python in de watermoccasinslang zien op deze foto.”

De situatie is eens zo bijzonder omdat de slangen slechts tien centimeter verschillen in lengte. De python is precies een meter, terwijl de watermoccaslang 109 centimeter lang is. Een stevige maaltijd!