-

Economie

Nicol Kremers heeft een nieuwe liefde en dat is een hele bekende

Het leven van realityster Nicol Kremers gaat nooit onopgemerkt voorbij. Nicol, bekend van haar deelname aan Peter Gillis’ realityshow ‘Massa is Kassa’, heeft een reputatie als een mannenverslinder.

Na een aantal korte relaties met verschillende mannen lijkt het erop dat ze nu een nieuwe vlam heeft. Op Instagram heeft Nicol een foto geplaatst van haar nieuwste verovering, en het lijkt erop dat ze dit keer een heel bekende man aan haar zijde heeft.

Nicol heeft de afgelopen tijd heel wat mannen in haar leven gehad. Zo nam ze kort na haar relatie met Peter Gillis haar intrek bij een barbier genaamd Mike.

Hun relatie was echter van korte duur, en al snel had Nicol een nieuwe vriend. Ditmaal was het de zoon van zangeres Hanny, maar ook deze relatie hield niet lang stand.

De laatste tijd verblijft Nicol in Marbella en heeft ze een nieuwe manier gevonden om aan geld te komen via Snapchat Premium. Het lijkt er echter op dat ze niet langer alleen maar geïnteresseerd is in geld verdienen.

Op Instagram heeft Nicol een foto geplaatst van haar nieuwste vriend, en volgens de geruchten zou het om een hele bekende man gaan.

Helaas heeft de man in kwestie een privéaccount op Instagram, waardoor er weinig informatie over hem bekend is. Toch denken verschillende juicekanalen dat hij vrij bekend is bij Nicol.

Op de foto is te zien hoe hij haar innig kust, en Nicol lijkt duidelijk heel blij te zijn met haar nieuwe liefde.

Het is niet voor het eerst dat Nicol in het nieuws komt vanwege haar liefdesleven. Haar reputatie als mannenverslinder heeft haar al vaker in opspraak gebracht, en sommigen vragen zich af of ze ooit de ware zal vinden.

Nicol heeft zelf altijd beweerd dat ze openstaat voor de liefde en dat ze nog steeds gelooft in de ware liefde. Of deze nieuwe relatie haar ware liefde zal blijken te zijn, valt nog te bezien.

Wat wel duidelijk is, is dat Nicol zich geen zorgen lijkt te maken over wat anderen van haar denken. Ze leeft haar leven zoals ze dat zelf wil en trekt zich niets aan van de meningen van anderen.

Of haar nieuwe relatie stand zal houden of niet, Nicol zal altijd haar eigen weg blijven volgen en haar leven leiden zoals zij dat wil.

Natuurlijk brengt het leven van Nicol ook de nodige roddels en speculaties met zich mee. Zo zijn er al verschillende theorieën geopperd over wie haar nieuwe vriend zou kunnen zijn.

Sommigen denken dat het om een bekende Nederlandse zanger gaat, terwijl anderen denken dat hij een professionele voetballer is. Wat de waarheid ook mag zijn, één ding is zeker: Nicol zal de komende tijd weer volop in de schijnwerpers staan en de geruchtenmolen zal op volle toeren draaien.

Voor nu lijkt Nicol vooral te genieten van haar nieuwe relatie. Ze deelt regelmatig foto’s van haar en haar vriend op Instagram en lijkt gelukkiger dan ooit tevoren. Of deze relatie stand zal houden, zal de tijd moeten uitwijzen.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder