-

Nieuwste

Goede vriend Marco Borsato slaakt noodkreet: ‘Gaat heel slecht met hem’

Marco Borsato

De tijd dat Marco Borsato een van de populairste zangers van ons land was, is definitief voorbij. De zangeres leeft na de aantijgingen van seksueel wangedrag, en zelfs aanranding van een minderjarige, al maandenlang als een kluizenaar. Nu vertelt een van zijn vrienden hoe het met hem gaat: “Hij is tien jaar ouder geworden.”

Na de onthullingen over The Voice trok Marco zich terug uit het publieke leven. Hij heeft nog maar enkele mensen om op terug te vallen. Voor het overige liet iedereen hem vallen als een blok.

Tien jaar ouder

Een van zijn beste vrienden onthult in weekblad Privé: “Het ‘slachtoffer van Marco’s vrijpostigheid’ zoals ik die jonge vrouw maar zal noemen, gaat zoals ik dat zie door een hel, maar ook Marco zelf. Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

De gebeurtenissen knagen aan hem. “Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen. Hij vindt het vreselijk dat niemand meer geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties en dat het alleen maar gaat over zijn escapades, wanneer er over hem wordt gepraat of geschreven.”

Einde carrière

Er moet al een wonder gebeuren als Marco ooit nog een comeback maakt. Dat weet de zanger zelf ook maar al te goed. Iedereen liet hem vallen, maar daar wil zijn beste vriend niet van weten.

De vriend getuigt: “We kennen elkaar al bijna twintig jaar. Ik heb hem niet laten vallen. We zijn vrienden in goede en in slechte tijden. Marco is in korte tijd een heel ander mens geworden. Hij piekert veel. Als hij kon, zou hij niets liever willen dan de klok terugdraaien, maar dat is natuurlijk onmogelijk.”

Erin geluisd

Hij en Marco hadden het natuurlijk ook over de beschuldigingen en de aangiftes. “Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt. Ik begin er met Marco niet meer over. Ik ben alleen maar een luisterend oor.”

Leontine dumpt Marco

De vriend in kwestie is wellicht een van de weinige mensen waarbij Marco nog terechtkan. Ook Leontine liet de zanger vallen. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder