-

Nieuwste

Nicol gaat nog stapje verder op Snapchat: ‘Heel stoute beelden voor volwassenen’

De ex van Peter Gillis, Nicol Kremers, startte onlangs met 0nlyFans. Blijkbaar brengt dat toch nog niet genoeg geld in het laatje.

Nicol begon immers een apart Snapchat-account, waar ze tegen betaling heel stoute beelden zal delen.

Tijdens de eerste dagen van 0nlyFans verdiende de brunette nog duizenden euro’s. Algauw haakten heel wat abonnees af die het allemaal niet spannend genoeg vonden.

Gelukkig voor haar heeft ze daarnaast ook nog een webshop voor volwassenen. Twee weken stond ze nog op een beurs om de spulletjes van haar online winkel aan de man te brengen.

Jammer genoeg bleek ook dat geen groot succes. Op door Nicol zelf op Instagram gedeelde beelden, was te zien dat er geen kat voor haar kraam stond.

Nicol weigert echter de handdoek te gooien. Nu is ze op vakantie in Marbella en heeft ze een nieuw bericht gedeeld om centjes te verdienen.

De ex van Peter Gillis maakte op Snapchat. Je krijgt toegang tot het platform voor een luttele vijftig euro.

“Dan zie je alleen maar de stoute dingen die ik doe op mijn vakantie in Marbella”, laat Nicol op geheimzinnige toon weten.

Onlangs stond Nicol dus op de K*masutr* Beurs, waar ze spulletjes verkocht van haar online winkel voor volwassenen. Daar was ook een Meet & Greet voor de fans. Maar op de beelden die ze deelde was geen enkele fan te bespeuren.

Via de webshop konden fans een T-shirt bestellen dat ze dan konden ophalen op de beurs. Dan kregen ze er nog een foto met Nicol en handtekening gratis bij.

De oproep kende niet meteen veel bijklank. Nicol moest haar Meet & Greet al afprijzen van 140 euro naar 70 euro.

Bij een filmpje samen met een collega schrijft ze: “Kom jij ook naar de beurs?” Naast het feit dat er geen enkele fan te zien is, valt er nog iets op. Haar collega maakt plotseling een vreemde beweging.

Yvonne Coldeweijer springt er meteen op: “Lijkt wel of die collega van haar net een snuifje neemt.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder