-

Economie

Net binnen: ‘Prinses Amalia is in het geheim verloofd’

Amalia, de kroonprinses van Nederland, is al ruim een half jaar samen met Isebrand Kaldewei en lijkt erg gelukkig met haar nieuwe liefde.

Volgens Duitse media hebben de twee zich zelfs in het geheim verloofd tijdens een romantische skivakantie in Canada.

De geruchten begonnen nadat Amalia en Isebrand samen werden gespot tijdens de skivakantie in Whistler, Canada. Volgens ingewijden heeft Isebrand haar tijdens deze reis ten huwelijk gevraagd en heeft Amalia ja gezegd.

De vermeende verloving zou al een tijdje geheim gehouden worden.

Amalia en Isebrand zouden elkaar hebben ontmoet op een feestje en sindsdien onafscheidelijk zijn. De relatie zou erg serieus zijn en de twee hebben al grootse plannen voor de toekomst.

Het is dan ook niet verrassend dat Isebrand besloten heeft om Amalia ten huwelijk te vragen.

De 19-jarige Isebrand lijkt ook goed te passen binnen de koninklijke familie. Zo mocht hij zelfs mee op skivakantie naar het Oostenrijkse Lech, waar de koninklijke familie jaarlijks naartoe gaat.

Op foto’s die Bild heeft gepubliceerd, is te zien dat Amalia en Isebrand samen aanwezig waren op het evenement.

Het is nog niet duidelijk wanneer de bruiloft zal plaatsvinden en hoe deze eruit zal zien. Het is ook nog niet officieel bevestigd dat de twee zich verloofd hebben.

Toch lijkt het erop dat Amalia en Isebrand erg gelukkig zijn samen en hun relatie serieus nemen.

Het is niet ongebruikelijk dat leden van koninklijke families verloofd raken met niet-adellijke partners. Zo zijn er in het verleden veel voorbeelden van Europese royals die zijn getrouwd met “commoners”.

Dit is een teken van de veranderende tijden en het feit dat het niet langer nodig is om een adellijke achtergrond te hebben om met een royal te trouwen.

Amalia is de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze is momenteel eerste in lijn voor de troonopvolging en zal op een dag koningin van Nederland worden.

Het is daarom belangrijk dat haar partner goed past binnen de koninklijke familie en haar kan ondersteunen in haar toekomstige rol als koningin.
amalia

Het lijkt erop dat Isebrand aan deze eisen voldoet en dat Amalia erg gelukkig is met haar keuze. Het is dan ook te hopen dat de twee een lang en gelukkig leven samen zullen hebben en dat ze elkaar kunnen ondersteunen in alles wat ze doen.
prinses Amalia

We zullen moeten afwachten of de geruchten waar zijn en wanneer de officiële aankondiging van de verloving zal plaatsvinden.
prinses Amalia

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder