-

Economie

Net binnen: ‘Prinses Amalia is in het geheim verloofd’

Amalia, de kroonprinses van Nederland, is al ruim een half jaar samen met Isebrand Kaldewei en lijkt erg gelukkig met haar nieuwe liefde.

Volgens Duitse media hebben de twee zich zelfs in het geheim verloofd tijdens een romantische skivakantie in Canada.

De geruchten begonnen nadat Amalia en Isebrand samen werden gespot tijdens de skivakantie in Whistler, Canada. Volgens ingewijden heeft Isebrand haar tijdens deze reis ten huwelijk gevraagd en heeft Amalia ja gezegd.

De vermeende verloving zou al een tijdje geheim gehouden worden.

Amalia en Isebrand zouden elkaar hebben ontmoet op een feestje en sindsdien onafscheidelijk zijn. De relatie zou erg serieus zijn en de twee hebben al grootse plannen voor de toekomst.

Het is dan ook niet verrassend dat Isebrand besloten heeft om Amalia ten huwelijk te vragen.

De 19-jarige Isebrand lijkt ook goed te passen binnen de koninklijke familie. Zo mocht hij zelfs mee op skivakantie naar het Oostenrijkse Lech, waar de koninklijke familie jaarlijks naartoe gaat.

Op foto’s die Bild heeft gepubliceerd, is te zien dat Amalia en Isebrand samen aanwezig waren op het evenement.

Het is nog niet duidelijk wanneer de bruiloft zal plaatsvinden en hoe deze eruit zal zien. Het is ook nog niet officieel bevestigd dat de twee zich verloofd hebben.

Toch lijkt het erop dat Amalia en Isebrand erg gelukkig zijn samen en hun relatie serieus nemen.

Het is niet ongebruikelijk dat leden van koninklijke families verloofd raken met niet-adellijke partners. Zo zijn er in het verleden veel voorbeelden van Europese royals die zijn getrouwd met “commoners”.

Dit is een teken van de veranderende tijden en het feit dat het niet langer nodig is om een adellijke achtergrond te hebben om met een royal te trouwen.

Amalia is de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze is momenteel eerste in lijn voor de troonopvolging en zal op een dag koningin van Nederland worden.

Het is daarom belangrijk dat haar partner goed past binnen de koninklijke familie en haar kan ondersteunen in haar toekomstige rol als koningin.
amalia

Het lijkt erop dat Isebrand aan deze eisen voldoet en dat Amalia erg gelukkig is met haar keuze. Het is dan ook te hopen dat de twee een lang en gelukkig leven samen zullen hebben en dat ze elkaar kunnen ondersteunen in alles wat ze doen.
prinses Amalia

We zullen moeten afwachten of de geruchten waar zijn en wanneer de officiële aankondiging van de verloving zal plaatsvinden.
prinses Amalia

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder