-

Nieuwste

Mimi eet alleen maar rauw vlees en beveelt aan om rauwe eieren te drinken!

Mimi Graff, beter bekend als @feralfraulein op TikTok, heeft een opmerkelijk en onconventioneel dieet waarbij ze voornamelijk rauw vlees consumeert.

Ze staat erom bekend regelmatig video’s op haar TikTok-account te plaatsen waarin ze haar bijzondere eetgewoonten laat zien.

Mimi deelt haar ervaringen met haar volgers en adviseert zelfs iedereen om rauwe eieren te drinken. Hoewel het eten van rauw vlees gepaard gaat met het risico op bacteriële z!ekten zoals salm0nella, beweert Mimi nog nooit z!ek te zijn geworden door haar dieet.

In een van haar recente clips laat Mimi zien wat haar dagelijkse maaltijden op het rauwe vleesdieet inhouden.

Ze opent haar koelkast en onthult de inhoud, terwijl ze uitlegt: “Dit is wat ik vandaag heb gegeten op mijn rauwe vleesdieet. Zo ziet mijn koelkast er meestal uit.

Toen ik vanochtend wakker werd, had ik zin in rood vlees.” Ze bereidt haar kenmerkende steak tartare voor het ontbijt, hoewel dit gerecht meestal als diner wordt gegeten. Mimi moedigt haar volgers ook aan om rauwe, opgeschudde eieren te drinken.

Haar methode voor het bereiden van rauwe eieren is vrij eenvoudig. “Je breekt gewoon een paar eieren in een glazen pot, schudt het en drinkt het op – schudden en slikken!” volgens Mimi.

Ze beweert dat het drinken van rauwe eieren geen probleem is en doet dit regelmatig als onderdeel van haar dieet.

Hoewel Mimi veel volgers heeft die haar eetgewoonten interessant vinden, zijn er ook mensen die zich zorgen maken over de veiligheid ervan.

Critici wijzen op de potentiële risico’s van het eten van rauw vlees en rauwe eieren, zoals het risico op het oplopen van bacteriële z!ekten zoals E. coli en salm0nella.

In een interview met de Daily Star heeft Mimi echter de critici tegengesproken en haar dieet verdedigd.

Ze benadrukte het belang van het eten van hoogwaardige en biologische bronnen van voedsel. Mimi beweert ook dat ze in een land woont met strikte protocollen voor de preventie van salm0nella, wat haar vertrouwen geeft in haar dieetkeuzes.

Hoewel Mimi’s eetgewoonten misschien controversieel zijn, is ze dankbaar voor de steun die ze van haar volgers ontvangt met betrekking tot haar unieke voedingsstijl.

Ze waardeert de interesse en is blij dat ze haar ervaringen en advies kan delen via TikTok. Mimi blijft haar dieet volgen, ondanks de mogelijke risico’s, en is ervan overtuigd dat het voor haar werkt.

Het is belangrijk op te merken dat het eten van rauw vlees en rauwe eieren gepaard kan gaan met serieuze gezondheidsrisico’s.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om voedsel grondig te koken om bacteriën te doden en de kans op z!ekten te verkleinen.

Het raadplegen van een voedingsdeskundige of gezondheidsprofessional is altijd verstandig voordat men een extreem dieet volgt.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder