-

Economie

”Sander schaamt zich voor zijn micropenis: Dit is hoe ik dat vertel aan mijn dates”

Het hebben van een micropen!s kan een pijnlijk stigma met zich meebrengen, vooral wanneer mensen grappen maken over kleine pen!ssen.

Hoewel het een zeldzaam verschijnsel is, hebben ongeveer 0,6% van de mannen last van een micropen!s. Een micropen!s wordt gedefinieerd als een pen!s waarvan de lengte in slappe toestand minder is dan 2,5 standaard deviaties onder de gemiddelde penislengte, wat neerkomt op een lengte van minder dan zes centimeter.

Dit kan ernstige gevolgen hebben voor het s*ksleven en de psyche van de persoon die hiermee te maken heeft.

Dean Elterman, een urologisch chirurg bij het Toronto Western Hospital, legt uit dat micropen!ssen vaak al gediagnosticeerd kunnen worden in de vroege kinderjaren en dat dit kan komen doordat de foetus niet genoeg testosteron krijgt tijdens de ontwikkeling in de baarmoeder.

Als er op jonge leeftijd al een diagnose wordt gesteld, is het mogelijk om testosteroninjecties te geven om de pen!s mogelijk groter te laten groeien.

Echter, na de puberteit zijn deze injecties niet meer effectief en zal het gebruik van zalfjes, injecties en pillen die je online koopt niet helpen.

Mannen met een micropen!s kunnen deze ook vaak zien als de oorzaak van andere problemen in hun leven, zoals relatieproblemen, depressie en een gebrek aan zelfvertrouwen.

Een operatie om de pen!s te vergroten zal niet alle psychische problemen oplossen en het is belangrijk om de hele persoon te behandelen en niet alleen de pen!s, aldus Elterman.

Verschillende mannen met micropen!ssen delen hun ervaringen en hoe dit hun leven heeft beïnvloed.

Chris uit Nederland, bijvoorbeeld, heeft een pen!s van ongeveer tien centimeter wanneer deze stijf is, maar slapper is deze vaak niet langer dan twee centimeter.

Hij merkte voor het eerst dat zijn pen!s kleiner was dan gemiddeld toen hij op de basisschool zat en zich omkleedde in een gedeelde kleedkamer.

Zijn eerste echte s*ksuele ervaring vond plaats toen hij 26 jaar was, omdat hij voor die tijd nog ma*gd was.

Tijdens zijn eerste keer s*ksuele ervaring had hij moeite om een cond00m te vinden dat paste en verloor hij deze uiteindelijk.

Sinds hij kleinere cond00ms gebruikt, heeft hij hier geen last meer van en heeft hij een goed s*ksleven met zijn vrouw.

Hoewel sommige mannen hun micropen!s niet als een groot probleem ervaren, kan het hebben van een micropen!s wel degelijk invloed hebben op het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven.

Het is belangrijk om deze mannen te begrijpen en niet te oordelen op basis van hun lichaam. Het stigma rondom kleine pen!ssen kan zeer pijnlijk zijn en het is belangrijk om hier op een respectvolle manier mee om te gaan.

Het vergroten van het bewustzijn over micropen!ssen kan bijdragen aan meer begrip en acceptatie voor mannen die hiermee te maken hebben.

Economie

Fans krijgen hartverzakking: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!’

Fans van Suzan en Freek kregen een flinke schrik te verwerken door een bericht van Shownieuws, dat suggereerde dat het muzikale duo uit elkaar zou zijn.

Dit gerucht ontstond na een opvallende gebeurtenis bij NPO Radio 2, waar Freek zonder Suzan arriveerde. DJ Bart Arens van het programma “Aan De Slag!” maakte een grap en riep: “Suzan & Freek zijn uit elkaar!”

Gelukkig stelde Freek meteen iedereen gerust: “Suus is even terug naar bed gegaan. Haar keel klonk een beetje als die van Rachel Hazes. Dus een interview op de radio had even geen zin.”

Suzan en Freek: Gaat alles goed?

Hoewel de fans opgelucht waren te horen dat het duo niet uit elkaar is, bleef er enige ongerustheid bestaan. Dit komt doordat Suzan en Freek al een tijdje geen nieuwe muziek hebben uitgebracht.

Freek lichtte de situatie toe: “We hebben voor ons doen een best wel lange tijd geen muziek uitgebracht. Omdat we de afgelopen vijf jaar non-stop op de radio te horen zijn geweest, dachten we dat het lekker zou zijn om even gas terug te nemen.

Tijdens de Covid-periode had ik een Excelbestand waarin ik elk half uur wilde bijhouden hoeveel streams onze single had. Dat wil ik helemaal niet meer.”

Nieuw Nummer: ‘Verleden Tijd’

Ondanks deze pauze bracht het stel onlangs een nieuw nummer uit, getiteld ‘Verleden Tijd’. Dit lied gaat over break-ups, wat tot enige speculatie leidde over de status van hun relatie.

Freek legde uit dat het nummer niet over hun eigen relatie gaat, maar geïnspireerd is door de vele relatiebreuken in hun vriendenkring de afgelopen maanden. Hij benadrukte dat hun eigen relatie niet door externe factoren zoals roddels of intriges is beïnvloed.

Toekomstplannen en Creatieve Rust

De tijdelijke terugtrekking van Suzan en Freek uit de muziekindustrie is een bewuste keuze geweest om zichzelf te heroriënteren en op te laden.

Deze periode van relatieve rust heeft hen de kans gegeven om na te denken over hun creatieve toekomst en om zich opnieuw te focussen op wat voor hen echt belangrijk is.

“We willen onze muziek en onze optredens weer met volle energie en passie doen, zonder de constante druk van het altijd moeten presteren,” aldus Freek.

Reacties van Fans

De fans van Suzan en Freek waren opgelucht na de verduidelijking van Freek, maar de reacties waren gemengd. Velen steunen hun beslissing om een stapje terug te doen en begrijpen dat dit noodzakelijk is voor hun mentale en fysieke gezondheid.

Anderen kunnen niet wachten op meer nieuwe muziek en kijken uit naar hun volgende projecten. De openheid van Freek over de situatie en hun creatieve proces wordt zeer gewaardeerd door hun trouwe aanhang.

Conclusie

Suzan en Freek blijven een sterk duo, zowel persoonlijk als muzikaal. Hoewel de geruchten over een mogelijke breuk onrust veroorzaakten, hebben ze deze snel kunnen ontkrachten.

Hun beslissing om tijdelijk gas terug te nemen getuigt van wijsheid en zelfbewustzijn, en het is duidelijk dat ze hun carrière op een gezonde en duurzame manier willen voortzetten.

Met hun nieuwe nummer ‘Verleden Tijd’ laten ze zien dat ze nog steeds in staat zijn om relevante en emotionele muziek te maken, geïnspireerd door hun eigen ervaringen en die van hun omgeving.

Suzan en Freek zullen ongetwijfeld blijven schitteren in de Nederlandse muziekscene, en hun fans kunnen gerust zijn dat er nog veel meer mooie muziek van hen te verwachten is.

Hun recente optreden in de media en de transparantie over hun situatie hebben alleen maar bijgedragen aan hun populariteit en het vertrouwen dat hun fans in hen hebben.

We kijken uit naar wat de toekomst hen zal brengen en welke muzikale juweeltjes ze nog voor ons in petto hebben.

Lees verder