Connect with us

Economie

Conflict Wendy van Dijk deint uit: ‘Collega’s kotsen haar uit’.

Het zakelijk conflict tussen Wendy van Dijk en haar voormalig zakenpartner Robbert Boeksma deint verder uit. Kwatongen suggereren zelfs dat er meer speelde tussen de twee dan alleen maar zakendoen. Nu lijkt het er volgens weekblad Story op dat meer collega’s afstand nemen van de presentatrice.

Het slepende conflict tussen Wendy en Robbert Boeksma is opengebarsten als een etterbuil. Het duo begon in 2018 een fitnessbedrijf genaamd DISQ Mobile Gym Nederland. Daarmee gaven ze online trainingen met een speciaal sportaccessoire in de vorm van een heupgordel met daaraan een koord om weerstand aan de bewegingen toe te voegen.

Aanvankelijk was die samenwerking een klinkend succes. Toch kwam er een haar in de boter. En die onenigheid lag zelfs aan de basis van het faillissement enkele weken terug.