-

Economie

Married At First Sight blijkt doorgestoken kaart: ‘Koppel in Married At First Sight kent elkaar al lang!’

Married At First Sight (MAFS) is een immens populair televisieprogramma in Nederland dat al jaren hoge kijkcijfers weet te behalen.

Het programma is gebaseerd op het idee dat volwassenen die op zoek zijn naar de ware liefde zich kunnen aanmelden en door een team van experts aan elkaar worden gekoppeld.

Op hun trouwdag ontmoeten de koppels elkaar voor het eerst en beleven ze hun huwelijksnacht. Daarna gaan ze op huwelijksreis, gevolgd door enkele weken waarin ze samenwonen.

Aan het einde van het seizoen vertellen de koppels of ze gehuwd willen blijven of willen scheiden. Het programma lijkt op het eerste gezicht oprecht, maar volgens het juicekanaal Reality.FBI is er sprake van doorgestoken kaart.

Reality.FBI meldt dat Ginger VGE en Olie Salomonsz, die in het huidige seizoen van MAFS aan elkaar gekoppeld zijn, elkaar al kenden voordat ze deelnamen aan het programma.

De twee waren al vrienden en hebben elkaar niet pas ontmoet op hun trouwdag. Inmiddels zijn Ginger en Olie al een aantal weken samen op vakantie en lijkt het erop dat hun relatie nog steeds standhoudt.

Het nieuws van Reality.FBI heeft veel ophef veroorzaakt onder de fans van MAFS. Veel mensen voelen zich bedrogen en vragen zich af hoeveel andere koppels in het programma eigenlijk al bekend zijn met elkaar voordat de camera’s beginnen te draaien.

Het feit dat een programma dat draait om het vinden van de ware liefde en het opbouwen van een relatie, valse romantiek lijkt te promoten, is voor veel fans onacceptabel.

Het is niet de eerste keer dat MAFS onder vuur komt te liggen. In voorgaande seizoenen zijn er ook al veel kritieken geuit op het programma.

Zo wordt er onder andere opgemerkt dat de experts niet altijd de beste matches maken en dat de koppels soms meer uit zijn op aandacht dan op het vinden van de ware liefde.

Daarnaast zijn er gevallen bekend van deelnemers die na het programma te maken kregen met psychische problemen.

Voor fans van MAFS is het nieuws van Reality.FBI een harde klap. Het programma was voor velen een bron van hoop en inspiratie in hun zoektocht naar liefde.

Nu blijkt dat het programma niet zo oprecht is als het lijkt, worden mensen teleurgesteld en cynisch over de hele situatie.

Het is nog niet bekend hoe de makers van MAFS zullen reageren op het nieuws van Reality.FBI. Voor de fans is het te hopen dat het programma maatregelen zal nemen om de integriteit van het format te waarborgen.

De kijkers willen graag geloven dat er nog hoop is op het vinden van ware liefde op televisie, zonder dat er sprake is van bedrog en doorgestoken kaart.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder