-

Economie

Married At First Sight blijkt doorgestoken kaart: ‘Koppel in Married At First Sight kent elkaar al lang!’

Married At First Sight (MAFS) is een immens populair televisieprogramma in Nederland dat al jaren hoge kijkcijfers weet te behalen.

Het programma is gebaseerd op het idee dat volwassenen die op zoek zijn naar de ware liefde zich kunnen aanmelden en door een team van experts aan elkaar worden gekoppeld.

Op hun trouwdag ontmoeten de koppels elkaar voor het eerst en beleven ze hun huwelijksnacht. Daarna gaan ze op huwelijksreis, gevolgd door enkele weken waarin ze samenwonen.

Aan het einde van het seizoen vertellen de koppels of ze gehuwd willen blijven of willen scheiden. Het programma lijkt op het eerste gezicht oprecht, maar volgens het juicekanaal Reality.FBI is er sprake van doorgestoken kaart.

Reality.FBI meldt dat Ginger VGE en Olie Salomonsz, die in het huidige seizoen van MAFS aan elkaar gekoppeld zijn, elkaar al kenden voordat ze deelnamen aan het programma.

De twee waren al vrienden en hebben elkaar niet pas ontmoet op hun trouwdag. Inmiddels zijn Ginger en Olie al een aantal weken samen op vakantie en lijkt het erop dat hun relatie nog steeds standhoudt.

Het nieuws van Reality.FBI heeft veel ophef veroorzaakt onder de fans van MAFS. Veel mensen voelen zich bedrogen en vragen zich af hoeveel andere koppels in het programma eigenlijk al bekend zijn met elkaar voordat de camera’s beginnen te draaien.

Het feit dat een programma dat draait om het vinden van de ware liefde en het opbouwen van een relatie, valse romantiek lijkt te promoten, is voor veel fans onacceptabel.

Het is niet de eerste keer dat MAFS onder vuur komt te liggen. In voorgaande seizoenen zijn er ook al veel kritieken geuit op het programma.

Zo wordt er onder andere opgemerkt dat de experts niet altijd de beste matches maken en dat de koppels soms meer uit zijn op aandacht dan op het vinden van de ware liefde.

Daarnaast zijn er gevallen bekend van deelnemers die na het programma te maken kregen met psychische problemen.

Voor fans van MAFS is het nieuws van Reality.FBI een harde klap. Het programma was voor velen een bron van hoop en inspiratie in hun zoektocht naar liefde.

Nu blijkt dat het programma niet zo oprecht is als het lijkt, worden mensen teleurgesteld en cynisch over de hele situatie.

Het is nog niet bekend hoe de makers van MAFS zullen reageren op het nieuws van Reality.FBI. Voor de fans is het te hopen dat het programma maatregelen zal nemen om de integriteit van het format te waarborgen.

De kijkers willen graag geloven dat er nog hoop is op het vinden van ware liefde op televisie, zonder dat er sprake is van bedrog en doorgestoken kaart.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder