-

Economie

Mark Gillis’ nieuwe vriendin is een heel bekend gezicht!

Mark Gillis, bekend als de zoon van Peter Gillis, stond niet bepaald bekend als een casanova. Zijn pogingen om de juiste vrouw te vinden waren tot nu toe niet succesvol.

Maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen, want Mark heeft eindelijk iemand weten te veroveren.
Mark Gillis

In de roddelbladen werd Mark voor het eerst in verband gebracht met Wendy van Hout, de vervanger van Nicol Kremers.

Mark heeft natuurlijk opgemerkt wat er allemaal over haar geschreven wordt. Desondanks reageert hij vriendelijk en verwelkomt hij Wendy in de familie.

Hij zegt dat ze zich niets moet aantrekken van wat anderen over haar zeggen of vinden. Hij benadrukt dat hij haar vooral lief, leuk, gezellig en hardwerkend vindt.
Mark Gillis

Het belangrijkste is dat zij en zijn vader een mooie toekomst tegemoet gaan, en dat de familie kan genieten van de leuke momenten samen.

Mark is ervan overtuigd dat Wendy een geweldige persoon is, en dat wordt bevestigd door mensen in haar directe omgeving.

Terwijl Peter naar alle Nederlandse media is gestapt om Wendy voor te stellen, blijkt nu dat Mark zelf ook een partner heeft gevonden.

Voor degenen die naar het televisieprogramma “Massa is Kassa” kijken, is het bekend dat Mark keer op keer faalde in zijn zoektocht naar liefde.

Maar nu is er groot nieuws, want Parkie Markie heeft de vrouw van zijn leven gevonden. Verschillende bronnen bevestigen dat Mark gelukkig is met Inge van Hoof uit Helmond.

Het blijkt dat Mark en Inge geen onbekenden van elkaar zijn en al langer bevriend zijn. Inge deelt zelfs meerdere foto’s waarop ze samen met Mark te zien is, waarmee ze hun relatie bevestigt.

Mark en Inge lijken een hechte band te hebben opgebouwd, zelfs voordat hun romantische relatie begon.

De foto’s die Inge deelt laten zien dat ze samen genieten van verschillende momenten en activiteiten.

Het is duidelijk dat ze een sterke connectie hebben en gelukkig zijn in elkaars gezelschap.
Mark Gillis

Hoewel de details van hoe Mark en Inge elkaar hebben leren kennen niet bekend zijn, is het duidelijk dat hun vriendschap heeft geleid tot iets meer.
Mark Gillis

Het feit dat ze al vertrouwd zijn met elkaars persoonlijkheden en interesses kan een solide basis vormen voor hun relatie.

Voor Mark is dit een 0pwindende tijd, vooral omdat zijn liefdesleven tot nu toe niet zo voorspoedig verliep.

Hij heeft in het verleden openlijk gesproken over zijn zoektocht naar liefde en de uitdagingen die hij tegenkwam. Nu lijkt het er echter op dat hij zijn geluk heeft gevonden bij Inge.

Voor Inge betekent deze relatie mogelijk ook een nieuw hoofdstuk in haar leven. Als partner van Mark zal ze waarschijnlijk ook in de schijnwerpers staan en de aandacht van de media krijgen.

Dit kan een uitdaging zijn, maar met de steun van Mark en hun groeiende liefde kunnen ze samen deze nieuwe ervaringen aan.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder