-

Economie

Mark Gillis haalt hard uit naar Nicol Kremers: “Die weet niet wat werken is”

Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis, heeft recentelijk zijn mening geuit over de vrouwen in het leven van zijn vader.

Met een opvallend postuur dat veel gelijkenis vertoont met zijn vader, wordt Marc vaak gezien als een spiegelbeeld van Peter.

Nicol, die voorheen een prominente rol had in het leven van Peter, lijkt van het toneel te zijn verdwenen. Haar plek is ingenomen door Wendy, die nu de partner van Peter is geworden.
Mark Gillis

De ontmoeting tussen Wendy en Peter vond plaats in een van zijn vakantieparken, waar Wendy op zoek was naar een camper.

Terwijl ze op het terras met elkaar in gesprek raakten, leken er direct vonken over te springen. Peter waardeert Wendy vooral om haar zakelijke instelling en ondernemerschap.

Hierdoor hoeft hij zich geen zorgen te maken over mogelijke geldgraaierij.

In een recent interview liet Peter doorschemeren dat dit mogelijk wel het geval was bij zijn ex-partner, Nicol Kremers.

Volgens Gillis is Wendy meer een ondernemende vrouw die hard werkt. Hij voegt eraan toe dat Nicol, met alle respect, niet weet wat hard werken inhoudt.

Deze verschillen in werkethiek zijn volgens Marc de kern van het contrast tussen de twee dames.

Deze opmerkingen van Mark zijn vervolgens op social media beland. Hij geeft aan dat Wendy een ondernemende instelling heeft en hard werkt, terwijl Nicol volgens hem daar minder ervaring mee heeft.

Het lijkt erop dat Mark de vergelijking maakt tussen de vrouwen in het leven van zijn vader op basis van hun werkethiek en de mate waarin ze in staat zijn om zelfstandig succesvol te zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat dit slechts de mening van Marc Gillis is en dat andere factoren mogelijk een rol spelen in de dynamiek van de relaties van Peter Gillis.

Het is ook essentieel om voorzichtig te zijn met het maken van oordelen op basis van uiterlijke kenmerken of aannames over iemands werkethiek.

In elke relatie en partnerkeuze zijn er verschillende factoren en dynamieken die meespelen.

Het is aan individuen om te bepalen welke aspecten belangrijk voor hen zijn in een partner en welke waarden en kwaliteiten ze zoeken.

Het is niet aan anderen om daarover te oordelen of generalisaties te maken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder