-

Economie

Marieke Elsinga heeft per ongeluk een doorschijnende broek aan

Marieke Elsinga, de presentatrice van ‘I Can See Your Voice’, heeft tijdens een aflevering van het programma voor een hilarisch moment gezorgd.

De presentatrice had namelijk de verkeerde broek uitgekozen en voelde zich ongemakkelijk door het zichtbaar zijn van de putjes in haar b!llen.

In de spelshow moeten kandidaten het panel ervan overtuigen dat ze een goede zanger zijn, maar niet alle kandidaten hebben daadwerkelijk een goede stem.

In verschillende rondes vallen de kandidaten af en de laatste kandidaat mag aan het einde van de show een duet zingen met een bekende Nederlandse gastartiest.

Marieke Elsinga, die de show presenteert, wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan omdat ze zich ongemakkelijk voelde over haar broek.

Toen Samantha Steenwijk opmerkte dat de broek van Elsinga doorscheen, legde de presentatrice uit dat er iets anders aan de hand was. Haar broek liet namelijk alle putjes in haar b!llen zien, wat ze liever niet wilde.

Het moment zorgde voor hilariteit bij de panelleden en kijkers thuis. Maar het toont ook aan hoe belangrijk het is om de juiste kleding te dragen, vooral als je op televisie verschijnt.

Het incident met de broek van Elsinga is niet het eerste moment dat voor ophef heeft gezorgd in ‘I Can See Your Voice’.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende momenten geweest waarin de kandidaten niet zo goed konden zingen als ze deden voorkomen. Dit leidde tot hilarische momenten en soms zelfs tot verbazing bij het panel.

Toch is het programma ook een succes gebleken, omdat het een vermakelijke combinatie is van muziek en spel. Het laat ook zien hoe belangrijk het is om goed te kunnen zingen als je als artiest succesvol wilt zijn.

Maar niet alleen voor artiesten is het belangrijk om goed te kunnen zingen. Ook voor presentatoren kan het van belang zijn om een goede stem te hebben. Zeker als je in de entertainmentindustrie werkt, is een goede stem vaak een vereiste.

Elsinga, die naast presentatrice ook bekend is als radio-dj en als sidekick van Humberto Tan in zijn talkshow, heeft laten zien dat ze over een goede stem beschikt.

Maar ze heeft ook laten zien dat het kiezen van de juiste kleding minstens zo belangrijk is. Het is een les die alle televisiepersoonlijkheden ter harte kunnen nemen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. De presentatrice wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan.

Marieke Elsinga heeft de verkeerde broek uitgekozen! Samantha Steenwijk roept gelijk dat haar broek doorschijnt. Maar volgens de presentatrice zelf is er iets anders aan de hand. Haar broek laat namelijk alle “putten” in haar b!ps zien, en dat wil ze liever niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder