-

Economie

Man neergest0ken nadat hij weigert s*garet te geven aan onbekende

Op een koude oktoberavond vorig jaar werd een verhitte situatie aan de Leidsekade in Amsterdam grimmig toen een man werd neergest0ken nadat hij weigerde een sig*ret te geven aan een onbekende.

Het incident liep volledig uit de hand en de p0litie heeft onlangs beelden van het voorval vrijgegeven in een poging de dader te identificeren. De schokkende video toont hoe een ogenschijnlijk onschuldig verzoek escaleert in gew*ld en l*tsel.

Het begon allemaal toen de verdachte, wiens identiteit nog onbekend is, een sig*ret ‘moest’ hebben van een groepje mannen. Echter, de mannen weigerden hem deze te geven, wat resulteerde in een verhitte woordenwisseling.

De situatie escaleerde snel toen de verdachte een duw en een schop kreeg van de mannen. Uit pure frustratie en woede besloot hij een m*s tevoorschijn te halen. Hoewel zijn eerste poging mislukte, stak hij het slacht0ffer uiteindelijk in zijn been.

Het slacht0ffer, vastberaden om zichzelf te verdedigen, vocht terug en wist de man met het m*s ten val te brengen. Echter, na zijn val stond de ‘sigar*ttenman’ opnieuw op en zwaaide hij opnieuw met het m*s.

Hij raakte het slacht0ffer herhaaldelijk in het been. Uiteindelijk slaagde het slacht0ffer erin te ontsnappen, maar in de hectiek vergat hij zijn tas, die hij tijdens de ruzie van zich af gooide. De andere twee mannen die samen met het slacht0ffer waren, vluchtten ook weg in paniek.

De vrijgegeven beelden laten duidelijk zien hoe de verdachte, nadat hij zijn zin niet kreeg, het tasje van het slacht0ffer meeneemt. Dit bewijsmateriaal is van onschatbare waarde voor de p0litie in hun zoektocht naar de identiteit van de dader.

https://twitter.com/POL_Amsterdam/status/1661658363615395840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1661658363615395840%7Ctwgr%5E3963834cfe1c685b12356696d790d3b934176f6e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nhnieuws.nl%2Fnieuws%2F319497%2Fman-neergestoken-in-amsterdam-na-weigeren-sigaret

Ze doen een dringend beroep op getuigen en het publiek om zich te melden als ze de verdachte herkennen. De p0litie heeft zelfs besloten om de beelden te delen in de omgeving van Den Haag, omdat er aanwijzingen zijn dat de verdachte mogelijk uit die regio afkomstig is.

Het incident is een schrijnend voorbeeld van hoe een ogenschijnlijk onschuldige situatie in een oogwenk kan veranderen in gew*lddadig gedrag met ernstige gevolgen.

Het weigeren van een siga*et had nooit moeten leiden tot een confrontatie die resulteerde in een ste*kpartij. Het benadrukt het belang van conflictbeheersing, respect voor elkaars grenzen en het vermijden van gew*lddadige reacties.

De p0litie hoopt dat de vrijgegeven beelden zullen leiden tot de identificatie en arr*statie van de verd*chte, zodat gerechtigheid kan worden gezocht voor het slacht0ffer.

Daarnaast is dit incident een wake-up call voor de samenleving, waarbij de nadruk wordt gelegd op het voorkomen van dergelijke escal*ties en het creëren van een veilige omgeving voor iedereen.

In de nasleep van deze schokkende gebeurtenis wordt er ook aandacht besteed aan het bieden van ondersteuning aan het slacht0ffer. Het herstellen van fysieke wonden is één ding, maar de emotionele impact van een traumatische ervaring zoals deze kan diep doordringen.

Het is essentieel dat er middelen en hulp beschikbaar zijn om het slacht0ffer te helpen bij het verwerken en herstellen van de gevolgen van deze traumatische gebeurtenis.

Het is triest dat een verzoek om een sig*ret heeft geleid tot zoveel gew*ld en pijn. Het incident herinnert ons eraan dat we als samenleving moeten streven naar vreedzame oplossingen, begrip en empathie, zelfs in ogenschijnlijk triviale situaties.

Alleen op die manier kunnen we een veiligere en harmonieuzere wereld creëren voor iedereen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder