-

Economie

Japans receptje verovert het internet als een lopend vuurtje.

De laatste tijd zijn deze Japanse melkbroodjes ontzettend populair. En als je ziet wat er in het deeg zit, zal je meteen begrijpen waarom.

We houden ervan om te experimenteren met recepten uit andere culturen en nieuwe gerechtjes te proberen. Daarom delen we vandaag het recept voor Japanse melkbroodjes. Ze zijn om duimen en vingers van af te likken!

Ingrediënten:

  • 350 gram bloem
  • 3 eetlepels suiker
  • 2/3 theelepels zout
  • 7 gram gist
  • ¾ kop melk
  • Een beetje maïzena
  • 30 gram boter op kamertemperatuur

Bereidingswijze:

Meng de gist en de melk in een kom.

Neem een andere kom en meng de suiker en de bloem door elkaar. Doe er dan het mengsel gist en melk bij. Als het beslag steviger begint te worden, doe je er het zout bij.

Het deeg ongeveer vijf minuten kneden. Maak het deeg plat op een bord en smeer vervolgens de boter er overheen. Dan balletjes rollen.

Balletjes bedekken met plasticfolie en 30 minuten laten rijzen.

Daarna maïzena over de balletjes poederen en in de oven zetten. 18-20 minuten laten bakken in de oven op 180 graden.

Haal de broodjes uit de oven en laat ze nog eens tien minuten afkoelen. We snappen dat je nu staat te popelen om te proeven, maar nog even wachten. Nu is het aan jou om ze klaar te maken. Dit zijn de sappigste broodjes die je ooit gegeten hebt!

Hieronder zie je alle instructies stap voor stap.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder