-

Nieuwste

Jongedame verdient bakken geld aan oorverdovend gesnurk vriend: ‘Kan ik jaar van leven’

Een bedpartner die snurkt, is zowat het vervelendste wat er is. Maar blijkbaar kan je er ook rijk mee worden.

Dat ontdekte Ana Malfair (26) toen ze met haar vriend ging samenwonen. Ze postte de opnames van zijn gesnurk online. En daar kon ze een mooi zakcentje mee verdienen.

Ana had al gemerkt dat haar partner luidruchtig snurkte. Maar toen ze gingen samenwonen werd het pas echt problematisch.

De jongedame moest iedere nacht aanhoren hoe haar vriend hele bomen omzaagde. Ze had slapeloze nachten, maar haar vriend had daar geen oren naar. Volgens hem viel het allemaal wel mee.

De vrouw besloot om haar gelijk te bewijzen en begon haar vriend ’s nachts te filmen. Op die manier kon vriend Louis zelf horen wat voor lawaai hij veroorzaakte.

Toen hij zijn kabaal hoorde, moest hij hartelijk lachen. “Dus ik bleef het gesnurk voor hem opnemen om samen te kunnen lachen.”

Op zeker ogenblik had ze zoveel materiaal, dat ze vond dat ze daarmee toch iets moest doen. En bleek dat ze er nog iets mee kon verdienen ook.

Iemand die ’s nachts niet goed kan slapen, heeft meer tijd dan genoeg om over van alles en nog wat na te denken. Zo kwam Ana tot een briljant idee.

Ana gooide het gesnurk van haar vriend op SpotIfy. En dat werd algauw een gigantisch succes. Enkele vrienden mixten het gesnurk tot een muzikaal deuntje en het ging algauw viraal.

Onder de naam Snorring Machine zette ze alles op Spotify. Momenteel heeft ze ongeveer 20.000 luisteraars.

Spotify betaalt haar nu omdat ze zoveel luisteraars heeft. In een TikTok video laat ze zien dat 1.000 luisteraars haar 30 dollar opleveren.

Dat maal 20 en nog eens 12 kom je uit op 7.200 euro. Daar kan je ieder jaar toch lekker van op vakantie gaan.

@koanaTodos pueden ser artistas ?

♬ original sound – Ana

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder