-

Nieuwste

Heidi (44) laat man en 9 kinderen in de steek voor nieuwe liefde uit Gambia

Een vreemd verhaal uit het Verenigd Koninkrijk. Daar liet Heidi Hepworth (44) haar man en negen kinderen in de steek na 23 jaar huwelijk. Ze liet haar gezin achter voor Salieu Jallow (32) uit Gambia.

Heidi leerde Jallow kennen via Facebook. Deze laatste had haar een vriendschapsverzoek en berichtje gestuurd. Voordien kenden ze elkaar dus totaal niet.

De moeder van negen kinderen was toen 23 jaar samen met haar echtgenoot Andy. Ze hadden samen zes kinderen en Heidi had al drie kinderen uit een ander huwelijk.

Andy is helemaal kapot van de situatie en deed zijn verhaal in de krant. Hij denkt dat Heidi een midlife crisis ondergaat. “De persoon die zij is geworden, is vreselijk. Een liefhebbende moeder zou toch nooit naar Gambia gaan om daar de grote sier te maken met een nieuwe vriend.”

Hij had echter nooit gedacht dat ook Heidi via de media zou reageren. Ze zegt in een interview totaal geen spijt te hebben. De vrouw zegt dat ze gewoon haar hart volgde. Naar eigen zeggen was ze ongelukkig met Andy.

“Ik had het heel moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet mee. Dus had ik geen andere keuze.”

“Ik ben aangeslagen van de bedreigingen naar mij toe. Omdat ik zogezegd mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is dus niet het geval.”

Haar drie jongste kinderen wonen bij haar oudste dochter. “Ik ben elke dag online en we videochatten met elkaar. Ze zien er echt gelukkig uit en ik ken mijn kinderen als de beste.”

Ze wil dolgraag trouwen met Jallow. Heidi zegt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze met Jallow aanpapte.

Heidi beweert dat ze toen al twee jaar niet meer samen was met Andy. Ze zou hem verlaten hebben omdat Andy berichtjes stuurde naar andere vrouwen.

De man uit Gambia eiste wel dat Heidi zich tot de islam zou bekeren. Anders geen huwelijk. Dat deed ze dus.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder