-

Economie

Ghazel en Mitchel uit Lang Leve de Liefde gaan he-le-maal los in het bubbelbad

Lange Leve de Liefde, een Nederlands datingprogramma waarin twee singles 24 uur per dag bij elkaar verblijven in een villa, heeft inmiddels al heel wat markante figuren aan het Nederlandse publiek geïntroduceerd.

Het is dan ook geen geheim dat het programma er een neusje voor heeft om interessante kandidaten te selecteren voor de langdurige dates.

Zo af en toe weten ze ook nog eens twee mensen bij elkaar te zetten die elkaar wel zien zitten, en bij Ghazel en Mitchel is dat zeker het geval.

In het programma krijgen de deelnemers verschillende activiteiten voorgeschoteld om elkaar beter te leren kennen. Zo ook bij Ghazel en Mitchel.

Tijdens een potje darten komt de vraag naar voren of Ghazel zich s*ksueel aangetrokken voelt tot Mitchel. Een heftige vraag, zo lijkt het, maar de sfeer tussen de twee blijft ontspannen en ongedwongen.

Het is duidelijk dat er een chemie tussen de twee aanwezig is.

De echte vonk slaat echter pas over tijdens de hot tub sessie. In het bubbelende water krijgen Ghazel en Mitchel de kans om echt dichterbij elkaar te komen en hun gevoelens te delen.

Mitchel lijkt al langer gevoelens te hebben voor Ghazel, maar durft deze niet zo goed te uiten. Ghazel voelt zich op haar gemak bij Mitchel en de twee genieten zichtbaar van elkaars gezelschap.

Als het badeendje in de hot tub kon praten, zou het vast heel wat te vertellen hebben.

Het is bijzonder om te zien hoe twee mensen elkaar op deze manier kunnen vinden. Het is namelijk niet alleen de fysieke aantrekkingskracht die zorgt voor de klik tussen Ghazel en Mitchel, maar ook de mentale connectie.

De gesprekken die ze voeren zijn openhartig en eerlijk, en de twee lijken elkaar echt te begrijpen. Het is dan ook niet zo gek dat het programma erin slaagt om deze match te maken.

Maar wat maakt het programma Lange Leve de Liefde nu zo bijzonder? Waarom blijft het programma ons als kijkers boeien? Het antwoord ligt wellicht in de combinatie van factoren.

Allereerst is er natuurlijk de spanning die ontstaat door twee mensen 24 uur per dag samen te laten zijn. We zien hoe ze zich gedragen als er geen camera’s zijn en hoe ze zich ontwikkelen in de loop van de tijd.

Dit geeft ons als kijkers de kans om echt een band op te bouwen met de kandidaten.

Daarnaast is er ook de menselijke factor. We krijgen als kijkers de kans om te zien hoe mensen op elkaar reageren en hoe ze omgaan met emoties.

Het programma laat zien hoe mensen elkaar leren kennen en hoe ze zich openstellen voor elkaar. Dit is iets wat we als kijkers herkennen en waar we ons in kunnen verplaatsen. Het maakt het programma menselijk en daardoor extra boeiend.

Tot slot is er nog de entertainment factor. Het programma zorgt voor vermaak en biedt ons als kijkers de kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder