-

Nieuwste

Gerard Joling haalt keihard uit naar Laurence Duncan: ‘Ogen staan heel wazig’

In Shownieuws vertelt Gerard Joling dat hij Duncan Laurence niet kan uitstaan. Volgens hem hangt de zanger de diva uit.

We zien Duncan veel voorbijkomen in Shownieuws en dat heeft alles te maken met het door hem gekozen duo voor het Eurovisie Songfestival. Jammer genoeg doen Mia en Dion het niet zo goed.

Er is alsmaar meer kritiek op de arrogante houding van Duncan. Velen vinden dat zijn mentorschap van Mia en Dion niet veel soeps is.

Ook Gerard Joling heeft zo zijn mening en nu haalt hij heel hard uit. “Ik vind dat die Duncan wel ongelóóflijk naast zijn schoenen is gaan lopen.”

Geer vervolgt: “Wil alleen nog maar in het Engels geïnterviewd worden. Het is net of hij aan de dr*gs zit met die rare filmpjes die hij ook overal stuurt, dat hij gewoon niet oplet en om zich heen kijkt.”

Na het tweede valse optreden van het songfestivalduo liet Duncan van zich horen op Instagram. Angela de Jong reageerde verbaasd.

“Kijk naar z’n ogen. Die staan heel wazig en hij heeft continu een heel raar lachje om z’n mond zitten. Ik vraag me wel een beetje af wat er met die gast is gebeurd.”

Vorige vrijdag was het duo bij de talkshow Khalid & Sophie te gast. Dion vond het een heel goed gesprek.

“Bedankt voor het mooie gesprek @khalidensophie en de kans om ons liedje in een speciale uitvoering te kunnen spelen!”, schrijft Cooper.

“Met fantastische strijkers, backings en maatje @daankist op keys was het echt weer even ‘muziek maken’. Mia ik zie je en hou van je. Thanks iedereen voor de liefde en het vertrouwen! Next up: ESC 2023 in Liverpool!”

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder