Connect with us

Nieuwste

Gerard Joling haalt keihard uit naar Laurence Duncan: ‘Ogen staan heel wazig’

In Shownieuws vertelt Gerard Joling dat hij Duncan Laurence niet kan uitstaan. Volgens hem hangt de zanger de diva uit.

We zien Duncan veel voorbijkomen in Shownieuws en dat heeft alles te maken met het door hem gekozen duo voor het Eurovisie Songfestival. Jammer genoeg doen Mia en Dion het niet zo goed.

Er is alsmaar meer kritiek op de arrogante houding van Duncan. Velen vinden dat zijn mentorschap van Mia en Dion niet veel soeps is.

Ook Gerard Joling heeft zo zijn mening en nu haalt hij heel hard uit. “Ik vind dat die Duncan wel ongelóóflijk naast zijn schoenen is gaan lopen.”

Geer vervolgt: “Wil alleen nog maar in het Engels geïnterviewd worden. Het is net of hij aan de dr*gs zit met die rare filmpjes die hij ook overal stuurt, dat hij gewoon niet oplet en om zich heen kijkt.”

Na het tweede valse optreden van het songfestivalduo liet Duncan van zich horen op Instagram. Angela de Jong reageerde verbaasd.

“Kijk naar z’n ogen. Die staan heel wazig en hij heeft continu een heel raar lachje om z’n mond zitten. Ik vraag me wel een beetje af wat er met die gast is gebeurd.”

Vorige vrijdag was het duo bij de talkshow Khalid & Sophie te gast. Dion vond het een heel goed gesprek.

“Bedankt voor het mooie gesprek @khalidensophie en de kans om ons liedje in een speciale uitvoering te kunnen spelen!”, schrijft Cooper.

“Met fantastische strijkers, backings en maatje @daankist op keys was het echt weer even ‘muziek maken’. Mia ik zie je en hou van je. Thanks iedereen voor de liefde en het vertrouwen! Next up: ESC 2023 in Liverpool!”