-

Economie

Natasja Froger zorgt voor beroering in Nederlandse showbizz met openhartige uitspraken over haar scheiding van René Froger

René Froger en Natasja, zijn vrouw, vormen al 27 jaar een gelukkig stel. Maar het pad naar hun geluk kende wel wat hobbelige momenten, zo vertelt Natasja openhartig.

In dit artikel lees je meer over hun liefdesverhaal en de uitdagingen die ze hebben overwonnen.

In de zomer van 1994 stapte René Froger in het huwelijksbootje met Natasja. De twee ontmoetten elkaar ruim dertig jaar geleden in Athene, terwijl René nog met een andere vrouw getrouwd was.

Natasja wist daar op dat moment niets van af en het kwam voor haar dan ook als een schok. “Dat was voor mij wel een ding toen ik daar achterkwam.

Ik vond hem zo leuk, maar ik wilde er echt niet aan. Ik had zoveel vriendinnen die weleens wat met getrouwde kerels deden. Ik had zo’n vooroordeel en toen was ik het ineens zelf”, vertelt Natasja openhartig.

Ondanks deze ontdekking bleek hun liefde sterker dan Natasja’s normen en waarden en ze zijn er helemaal voor gegaan.

Inmiddels zijn ze al 27 jaar gelukkig samen en vormen ze een van de meest stabiele koppels in de Nederlandse showbizz.

Toch hebben ook René en Natasja te maken gehad met de nodige uitdagingen in hun relatie. Na de geboorte van hun zoons heeft Natasja bijvoorbeeld moeite gehad met René’s werkritme. “Toen vond ik het ineens heel stom dat-ie ’s avonds en ’s nachts werkte.

Ik wilde hem het liefst zeven dagen in de week om me heen, 24 uur per dag en dan samen met de kinderen”, vertelt Natasja.

Het koppel ging drie maanden uit elkaar, maar kwam er toen al snel achter dat ze niet zonder elkaar konden en besloten om hun huwelijk nieuw leven in te blazen.

Maar niet alleen het werk van René heeft een impact gehad op hun relatie. Ook de gezondheid van René heeft het stel flink op de proef gesteld.

Toen hij 45 jaar oud was, werd er een zeer agressieve vorm van prostaatkanker bij hem vastgesteld. Dit was een heftige periode voor de familie Froger, waarin Natasja zich vaak machteloos voelde.

“Ik kon niks doen. Ik stond met mijn handen gebonden in de hoop dat het allemaal goed ging. Ik ben wel heel bang geweest”, geeft ze eerlijk toe.

Gelukkig kon René goed behandeld worden en herstelde hij volledig. Maar de angst en onzekerheid van die periode hebben wel een blijvende impact gehad op het leven van het stel. Toch hebben ze dit samen overwonnen en zijn ze sterker dan ooit tevoren.

De liefdesgeschiedenis van René en Natasja Froger is er één om bij weg te zwijmelen. Ze hebben samen de nodige ups en downs gekend, maar hun liefde is sterker gebleken dan welke uitdaging dan ook. Ze hebben bewezen dat ze samen elke storm kunnen doorstaan.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder