Connect with us

Economie

Familie Pfaff onthult aangrijpend nieuws over Carmen

Na de hersenbl0eding die Carmen Pfaff trof tijdens een vlucht naar het zonnige Mallorca, is de familie nu opgelucht dat ze is gerepatrieerd naar België. Echter, de zorgen zijn nog niet voorbij en het herstelproces is nog in volle gang.

Twee weken geleden ging het mis tijdens de vlucht naar het vakantie-eiland. Door vermoedelijk het drukverschil kreeg Carmen een hersenbl0eding.

Direct na de landing werd ze met spoed per amb*lance naar het z!ekenhuis in Palma gebracht. Daar moest ze blijven totdat de druk in haar hoofd zou afnemen en haar toestand zou stabiliseren.

Op dit moment verblijft Carmen op de afdeling neurologie in België. Haar dochter Kelly laat weten dat haar moeder voortdurend wordt gemonitord. “Mama kan alles bewegen, ze kan praten en ze maakt goede vorderingen bij de fysiotherapie, dus dat is positief.

Haar moraal is uitstekend en ze heeft haar gevoel voor humor niet verloren. Maar het is nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken.”

Kelly vervolgt: “De vooruitzichten zijn hoopvol, maar we moeten voorzichtig zijn. Carmen staat een intensief revalidatieproces van zes maanden te wachten. Pas dan zullen we een compleet beeld krijgen.

Je kunt dit vergelijken met een overstroming. Terwijl het water langzaam terugtrekt, wordt duidelijk of er eventuele schade is.”

Uit respect voor Carmen (67) en de familie verzoeken ze om privacy. Via deze weg willen wij de familie Pfaff veel sterkte en kracht wensen in de komende tijd. Het is een uitdagende periode voor hen, en we hopen op een voorspoedig herstel voor Carmen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de privacy van Carmen Pfaff en haar familie gerespecteerd dient te worden tijdens deze moeilijke periode.

Het nieuws van haar hersenbl0eding heeft veel mensen geraakt en er zijn ongetwijfeld vele steunbetuigingen en goede wensen naar de familie gestuurd.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe de familie Pfaff ondanks de zorgen en onzekerheid positief blijft en hoop put uit de vooruitzichten van Carmen’s herstel.

Het intensieve revalidatieproces van zes maanden dat haar te wachten staat, zal ongetwijfeld een uitdaging zijn voor Carmen en haar naasten.

Maar met de steun van haar geliefden en de medische professionals die haar begeleiden, hopen we dat Carmen geleidelijk aan herstelt en haar kracht en vitaliteit terugkrijgt.

Het is vaak moeilijk om te voorspellen hoe een persoon zal reageren op een dergelijke medische situatie en wat de langetermijneffecten zullen zijn. Elk individu is uniek en herstelt op zijn eigen tempo.

Het is dan ook begrijpelijk dat de familie op dit moment geen sluitende conclusies kan trekken en afwacht hoe het herstelproces zich ontvouwt.