-

Nieuwste

Famke Louise zwaar gepest: ‘Ze spugen op mij’

Famke

Famke Louise onthult dat ze op school een heel zwarte periode kende. Op haar zestiende moest ze door de pesterijen zelfs stoppen met school. Daarom haalde ze nooit haar diploma. “Mensen gingen op mij spugen in het trappenhuis.”

De zangeres zei eerder in Beau Monde: “Mensen tikten op mijn raam, schreeuwden door de gang. Ook mijn klasgenoten hadden er last van.”

Toen ze zestien was begon ze idiote video’s te maken met haar toenmalige vriend Tim. Ze werd meer en meer herkend op straat, maar dat had ook een negatieve bijklank. “Mensen kijken je aan en je krijgt dan toch last van dingen.” Ook haar klasgenootjes zagen de filmpjes. “De haat kwam naar school en toen gingen mensen op mij spugen in het trappenhuis. Dat is de reden waarom ik ben gestopt met school en volledig voor mijn carrière ben gegaan. Ik heb er nog nooit zo over kunnen praten.”

Ze veranderde van school, maar ook dat mocht niet baten. “Toen dacht ik: oké, school is gewoon niets voor mij. Wat ik achteraf jammer vind, want ik had ook graag naar school willen gaan en mijn diploma willen halen zoals ieder ander kind. Maar dat werd me gewoon onmogelijk gemaakt.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder