-

Economie

Eloise van Oranje trekt de aandacht met haar te korte minirokje: ‘Beatrix is woedend!’

Eloise gravin coronaregels

Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, beter bekend als Eloise van Oranje, komt onder vuur te liggen vanwege haar kledingkeuze. Het oudste kind van prins Constantijn der Nederlanden en Laurentien Brinkhorst droeg recentelijk een kort rokje, wat door critici bekritiseerd wordt.

Hoewel we ons al in de eenentwintigste eeuw bevinden, lijkt het erop dat sommigen nog vasthouden aan ouderwetse denkbeelden. De Nederlandse gravin is deze week het gesprek van de dag bij verschillende roddelkanalen vanwege haar ‘minirokje’. Het weekblad Weekend besteedde uitgebreid aandacht aan het onderwerp in hun nieuwste editie, met als kop: “De nieuwe Weekend ligt nu in de winkel, met verhalen over Eloise.”

Uiteraard zijn velen benieuwd waar deze verhalen over gaan. Op de cover van het blad wordt al een tipje van de sluier opgelicht. Weekend schrijft: “Eloise in kort rokje aan het bier, wat vindt oma Beatrix hiervan?”

De kledingkeuze van Eloise van Oranje zorgt voor ‘opschudding’
Verschillende andere roddelkanalen delen het verhaal van Weekend. Op de website van MSN staat bijvoorbeeld dat Prinses Beatrix niet blij zou zijn met de kledingkeuze van Eloise. Weekend meldt dat Eloise een outfit draagt die typerend is voor de hedendaagse student: een minirokje met een oversized blazer. Uit de tekst in het weekblad blijkt echter dat Prinses Beatrix zich nog niet heeft uitgesproken over de kleding van Eloise.

Sterker nog, Eloise heeft zelfs eens gezegd dat haar oma een moderne vrouw is. Desondanks vraagt het weekblad zich af of Prinses Beatrix het nog steeds eens is met de outfit van Eloise. Toch heeft Eloise eerder aangegeven rekening te houden met bepaalde zaken: “Ik weet heel goed wat ik wel en niet moet posten. Een bikinifoto zou ik bijvoorbeeld nooit op mijn openbare account delen. Privé familiegelegenheden […] van mijn ouders fotografeer of film ik niet.”

De betreffende foto toont Eloise in een trendy outfit die past bij haar leeftijd en stijl. Het is belangrijk om te onthouden dat Eloise een jonge vrouw is die haar eigen persoonlijkheid en stijl ontwikkelt. Kleding is een vorm van zelfexpressie en het is begrijpelijk dat ze haar eigen modekeuzes wil maken.

Het is niet ongebruikelijk dat jonge mensen, zoals Eloise, experimenteren met hun kledingstijl en trends volgen die passen bij hun generatie. Het is een manier om hun individualiteit en persoonlijkheid uit te drukken. Het is belangrijk om te beseffen dat mode subjectief is en dat iedereen het recht heeft om zich op een manier te kleden die hen zelfvertrouwen geeft en waar ze zich prettig in voelen.

Hoewel de kritiek op Eloise’s kledingkeuze misschien hard kan zijn, is het ook belangrijk om de context in overweging te nemen. Ze is een jonge vrouw die haar eigen weg zoekt en haar eigen identiteit aan het ontdekken is. Haar stijlkeuzes kunnen evolueren naarmate ze ouder wordt en zichzelf verder ontwikkelt. Het is een natuurlijk onderdeel van het volwassen worden en het vinden van je eigen stem.

Het is begrijpelijk dat Eloise als lid van de koninklijke familie in de schijnwerpers staat en haar acties en keuzes nauwlettend worden gevolgd. Echter, het is belangrijk om niet te snel te oordelen en de nadruk te leggen op haar persoonlijke vrijheid om zich te kleden zoals zij dat wenst, zolang het binnen de grenzen van algemeen aanvaarde fatsoensnormen blijft.
Eloise van Oranje

Bovendien is het interessant om te zien hoe de discussie over kledingkeuze en persoonlijke expressie evolueert in de samenleving. Mode is altijd onderhevig aan verandering en nieuwe trends, en jongeren zijn vaak degenen die deze veranderingen omarmen en er hun eigen draai aan geven. Het is een belangrijk onderdeel van cultuur en zelfexpressie.

Het is ook essentieel om te benadrukken dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich te kleden op een manier die hun eigen individualiteit weerspiegelt. Zolang er geen sprake is van kwetsend gedrag of het overtreden van wettelijke normen, zou er ruimte moeten zijn voor diversiteit in kledingkeuzes en persoonlijke expressie.

In plaats van te focussen op de kritiek op Eloise’s kledingkeuze, kunnen we ons beter richten op haar prestaties en bijdragen als individu. Eloise heeft zich actief ingezet voor verschillende goede doelen en heeft haar platform gebruikt om bewustzijn te creëren voor belangrijke maatschappelijke kwesties. Haar inzet en betrokkenheid tonen haar volwassenheid en verantwoordelijkheid als lid van de koninklijke familie.

Het is belangrijk om een gebalanceerd perspectief te behouden en de nadruk te leggen op de positieve aspecten van het individu, in plaats van te veel te focussen op oppervlakkige zaken zoals kledingkeuze. Laten we de aandacht richten op de talenten, prestaties en bijdragen van jonge mensen zoals Eloise, en hen aanmoedigen om hun eigen pad te volgen en zichzelf te blijven ontdekken, zowel op persoonlijk als op modegebied.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Weekblad Weekend (@weekbladweekend)

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder