Connect with us

Nieuwste

Daniëlle van ’t Schip moet vakantie plotseling afbreken: ‘Het is helemaal klaar nu’

Daniëlle van ’t Schip heeft haar vakantie op Bonaire plotseling afgebroken. Ze is een maand eerder dan verwacht naar Nederland teruggekeerd. “Het is klaar voor nu”, laat ze weten.

Daniëlle is terminaal ziek, maar dat houdt haar niet tegen om verre reizen te maken. Zeven weken terug pakte ze haar koffers om te genieten op Bonaire.

Ze kreeg bezoek van talrijke familieleden en ze was van plan om nog een maand langer te blijven. Nu keerde ze plotseling terug naar Nederland.

Ze doet haar verhaal op Instagram. “Twee uur na zeggen: ‘Ik blijf hier nog tot juni’, sta ik af te wassen en er valt een glas met water om.”

“Ik huil vervolgens heel hard met dikke tranen en wist toen opeens: ik wil naar huis (daar hebben we ook een afwasmachine trouwens). Het is klaar voor nu op Bonaire.”

Een dag later stapte Daniëlle het vliegtuig alweer in. “Bij aankomst scheen de zon in Nederland. Wel een week nodig gehad om helemaal te landen met mijn hart ook.”

“Vanmorgen voelde ik dat mijn hart er ook weer was, die was nog even in Caribische sferen achtergebleven”, voegt ze er nog aan toe.

Vorig weekend kwam ze niet buiten. “Jaren heb ik geen tv gekeken of kranten gelezen. Ik wilde naar mijn gedachten spirituele regels volgen of zoiets. Volg nu de regels van mijn eigen hart.”

Daniëlle blijft ondanks haar ziekte altijd positief. “Wat hou ik toch van het leven en van liefde en licht dat nooit zonder duister kan.”

“Ik ben weer langzaam, heel langzaam, omhoog geklommen en ga volgende maand een ‘in het licht van de liefde’ ontmoeting organiseren.”

Het is niet geweten hoe lang de dochter van Willeke Alberti nog te leven heeft. Wat wel zeker is, is dat ze met volle teugen van het leven blijft genieten.