Connect with us

Nieuwste

Charles (85) heeft vurige kinderwens met zijn vrouw (24): ‘Ik zal goede vader zijn’

De 24-jarige Miracle Poque trouwde vorige zomer met de 85-jarige Charles. Beiden zijn afkomstig uit Mississippi.

Het is duidelijk dat de twee een groot aantal jaren in leeftijd verschillen. Ze verschillen maar liefst 61 jaar.

Het stel laat weten dat leeftijd voor hen maar een getal is. Nu zijn ze naar verluidt klaar voor een volgende stap.

Miracle leerde haar grote liefde in 2019 kennen voor haar werk. Ze was aan het werk in een wasserette en op een dag stapte Charles binnen.

Ze sloten vriendschap en een jaar later begonnen ze een relatie. In 2020 vroeg Charles haar ten huwelijk en de vrouw twijfelde geen seconde.

Miracle zegt dat ze totaal niet in de gaten had dat hij al tachtig was. Pas op het moment dat Charles het haar verklapte, besefte ze het.

Miracle vertelt: “Het maakt me totaal niks uit. Of hij nou 100 of 55 is, ik hou van hem om wie hij is. Ik dacht aanvankelijk om en bij de 60 vanwege zijn uiterlijk. Hij is nog erg extreem actief.”

Charles heeft geen reden tot klagen en zegt dat hij ontzettend gelukkig is met zijn veel jongere vrouw. “Ze heeft haar leventje in orde en ze is fantastisch. Onze trouwdag was de gelukkigste dag van mijn leven.”

 

Het kan hem niet schelen wat anderen denken van zijn relatie. “Ze doen maar lekker, ze schrijven maar wat ze willen. Wij willen een gezin stichten. Ik weet zeker dat ik een goede vader zal zijn.”

Zijn jongere vrouw wil ook niets liever dan een baby van hem, en indien mogelijk zelfs twee. Ze bekijken nu wat de opties zijn.

“Ik wil hem een nieuwe generatie schenken”, aldus de jongedame. Maar gelet op de gezegende leeftijd van Charles, zal het niet makkelijk zijn om kinderen te krijgen.

“Ik ben heel open-minded. We willen het zo graag. Maar als het niet kan, leg ik me daar ook bij neer.”