-

Nieuwste

Charles (85) heeft vurige kinderwens met zijn vrouw (24): ‘Ik zal goede vader zijn’

De 24-jarige Miracle Poque trouwde vorige zomer met de 85-jarige Charles. Beiden zijn afkomstig uit Mississippi.

Het is duidelijk dat de twee een groot aantal jaren in leeftijd verschillen. Ze verschillen maar liefst 61 jaar.

Het stel laat weten dat leeftijd voor hen maar een getal is. Nu zijn ze naar verluidt klaar voor een volgende stap.

Miracle leerde haar grote liefde in 2019 kennen voor haar werk. Ze was aan het werk in een wasserette en op een dag stapte Charles binnen.

Ze sloten vriendschap en een jaar later begonnen ze een relatie. In 2020 vroeg Charles haar ten huwelijk en de vrouw twijfelde geen seconde.

Miracle zegt dat ze totaal niet in de gaten had dat hij al tachtig was. Pas op het moment dat Charles het haar verklapte, besefte ze het.

Miracle vertelt: “Het maakt me totaal niks uit. Of hij nou 100 of 55 is, ik hou van hem om wie hij is. Ik dacht aanvankelijk om en bij de 60 vanwege zijn uiterlijk. Hij is nog erg extreem actief.”

Charles heeft geen reden tot klagen en zegt dat hij ontzettend gelukkig is met zijn veel jongere vrouw. “Ze heeft haar leventje in orde en ze is fantastisch. Onze trouwdag was de gelukkigste dag van mijn leven.”

 

Het kan hem niet schelen wat anderen denken van zijn relatie. “Ze doen maar lekker, ze schrijven maar wat ze willen. Wij willen een gezin stichten. Ik weet zeker dat ik een goede vader zal zijn.”

Zijn jongere vrouw wil ook niets liever dan een baby van hem, en indien mogelijk zelfs twee. Ze bekijken nu wat de opties zijn.

“Ik wil hem een nieuwe generatie schenken”, aldus de jongedame. Maar gelet op de gezegende leeftijd van Charles, zal het niet makkelijk zijn om kinderen te krijgen.

“Ik ben heel open-minded. We willen het zo graag. Maar als het niet kan, leg ik me daar ook bij neer.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder