-

Economie

Celine Dion maakt heftig nieuws bekend en kan nooit meer optreden

Céline Dion heeft onlangs op Instagram schokkend nieuws gedeeld. De wereldberoemde zangeres heeft aangekondigd dat ze haar wereldtournee van dit jaar, evenals die van 2024, zal annuleren. Helaas geldt dit ook voor de drie geplande shows in Nederland, tot haar grote spijt.

In een persverklaring heeft Céline haar teleurstelling geuit: “Het spijt me dat ik jullie opnieuw moet teleurstellen.
Céline Dion

Ik werk erg hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tournee is te zwaar, zelfs als je je honderd procent voelt.” Het doet haar veel pijn om haar fans teleur te stellen.

“Het is niet eerlijk om de shows uit te stellen. Het breekt mijn hart om concerten te moeten annuleren. Ik wil dat jullie weten dat ik niet opgeef. Ik kan niet wachten om jullie weer te zien.”

Céline’s gezondheid is de afgelopen jaren sterk achteruitgegaan, wat haar dwong om eerder al concerten te annuleren. Pas eind vorig jaar werd bekend dat ze lijdt aan een zeldzame aandoening, het stiff-personsyndroom.
Céline Dion

Deze aandoening veroorzaakt spasmen en maakt het lopen veel moeilijker dan voorheen. Het syndroom heeft zelfs invloed op haar stembanden, wat uiteraard van cruciaal belang is voor een zangeres.

Vanwege haar huidige herstel van het syndroom heeft Céline besloten om maar liefst 42 concerten te annuleren.

De concerten van Céline Dion in Nederland waren gepland op 26, 27 en 29 augustus in de Ziggo Dome in Amsterdam. Had jij een kaartje?
Céline Dion

Als je een kaartje hebt, ontvang je een e-mail van Ticketmaster met meer informatie over de annulering. Je krijgt uiteraard keurig je geld terug.

Het is nog niet bekend of en wanneer de concerten eventueel worden ingehaald. Het is raadzaam om de Instagram-account van Céline Dion in de gaten te houden voor verdere updates.

De annulering van Céline’s wereldtournee en de Nederlandse shows heeft de fans ongetwijfeld teleurgesteld. Velen keken ernaar uit om haar live te zien optreden en waren enthousiast over de mogelijkheid om haar iconische stem te horen.
Céline Dion

Het nieuws komt als een harde klap, vooral omdat Céline zich altijd toegewijd heeft getoond aan haar publiek en ze hen graag wil vermaken.

De aankondiging werpt ook een schijnwerper op de uitdagingen waarmee Céline persoonlijk te maken heeft gehad.

Het stiff-personsyndroom is een zeldzame aandoening die haar leven en carrière aanzienlijk heeft beïnvloed. Het is bewonderenswaardig dat ze blijft strijden en zich inzet om haar gezondheid te verbeteren.
Céline Dion

Voor fans die al kaartjes hadden gekocht, is het begrijpelijk dat ze teleurgesteld zijn. Een concert bijwonen van je favoriete artiest is een bijzondere ervaring en het vooruitzicht om Céline live te zien was ongetwijfeld opwindend. Het is echter belangrijk om begrip te tonen voor Céline’s situatie en haar gezondheid voorop te stellen.

Hoewel de annulering van de tournee een bittere pil is om te slikken, is het ook een herinnering dat gezondheid altijd prioriteit heeft.

Céline’s besluit om haar gezondheid op de eerste plaats te zetten en niet door te gaan met de tournee getuigt van haar moed en toewijding aan het leveren van kwaliteit aan haar fans.
Céline Dion

Terwijl we wachten op verdere updates over eventuele vervangende concerten, kunnen we Céline blijven steunen door naar haar muziek te luisteren en haar boodschap van liefde en veerkracht te omarmen.

Ze heeft bewezen een krachtige en inspirerende artieste te zijn, en haar fans zullen ongetwijfeld geduldig wachten tot ze weer op het podium staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)

Economie

Viraal Tiktok video zet online discussie in gang over verstelbare stoelen bij lange vluchten

Het zoeken naar comfort tijdens een vliegreis kan behoorlijk irritant zijn, met name bij langeafstandsvluchten.

Is het achterover leunen van je stoel de oplossing of biedt een nekkussen soelaas? Is het de investering waard om voor first class te kiezen, of voldoet een plaats in de economy class?

Een bepaalde TikTok-gebruiker en reisblogger heeft een veelvoorkomend dilemma tijdens vluchten, en vooral bij langeafstandsvluchten, aangekaart: de vraag of het geoorloofd is je stoel achterover te kantelen.

Na het plaatsen van haar verhaal, wakkerde ze een hevige online discussie aan.

Lees verder om te ontdekken wat de meerderheid daarover te zeggen had.

Taylor Futch, bekend op TikTok als @tfutchh, bracht een veelvoorkomend scenario ter sprake op het sociale netwerk.

Op een vlucht besloot ze haar stoel achterover te zetten voor meer comfort, maar de passagier achter haar was daar niet van gediend en duwde haar stoel terug naar voren.

“Wow, iemand heeft net mijn stoel vooruitgeduwd en gezegd dat ik niet mag leunen tijdens mijn tien uur durende vlucht omdat ze dat te veel vindt”, postte Taylor bij een video van negen seconden die ondertussen viraal is gegaan. “Wat moet ik nu doen?”

De reacties op het dilemma van de 26-jarige lieten niet lang op zich wachten en de meningen waren verdeeld.

Eén persoon betoogde: “Jullie zijn gek… Als mijn stoel achterover kan en ik heb ervoor betaald, dan leun ik ook achterover!!! En als degene achter mij hetzelfde doet… ✨ dan hebben ze net zoveel ruimte✨”.

Een ander persoon gaf tegenwicht: “Alleen omdat het kan, betekent nog niet dat je het moet doen. Ik zou het niet prettig vinden als iemand het bij mij deed, dus doe ik het ook niet bij een ander. ✨”

Er waren ook mensen die aangaven dat ze zelfs op lange vluchten rechtop zouden blijven zitten om de passagier achter hen niet te hinderen.

Er was in ieder geval één reactie die niet de passagiers de schuld gaf, maar de luchtvaartmaatschappijen. “Als jullie zeggen dat achterover leunen onbeleefd is, zijn jullie eigenlijk boos op de luchtvaartmaatschappijen. Schrijf ze een e-mail om te klagen dat ze de stoelen groter moeten maken en meer ruimte moeten bieden.”

In een vervolgpost deelde Taylor dat ze haar stoel achterover had gezet, behalve tijdens de maaltijden.

@tfutchh

What would you do? #traveltiktok #solotravel #hostellife

♬ queen of disaster with sparkles – ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️

Wat vind jij? Is het acceptabel om je stoel achterover te leunen in een vliegtuig, ongeacht de duur van de vlucht of maakt de lengte van de vlucht toch uit?

Deel je mening in de reacties.

Lees verder