Connect with us

Economie

Celine Dion maakt heftig nieuws bekend en kan nooit meer optreden

Céline Dion heeft onlangs op Instagram schokkend nieuws gedeeld. De wereldberoemde zangeres heeft aangekondigd dat ze haar wereldtournee van dit jaar, evenals die van 2024, zal annuleren. Helaas geldt dit ook voor de drie geplande shows in Nederland, tot haar grote spijt.

In een persverklaring heeft Céline haar teleurstelling geuit: “Het spijt me dat ik jullie opnieuw moet teleurstellen.
Céline Dion

Ik werk erg hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tournee is te zwaar, zelfs als je je honderd procent voelt.” Het doet haar veel pijn om haar fans teleur te stellen.

“Het is niet eerlijk om de shows uit te stellen. Het breekt mijn hart om concerten te moeten annuleren. Ik wil dat jullie weten dat ik niet opgeef. Ik kan niet wachten om jullie weer te zien.”

Céline’s gezondheid is de afgelopen jaren sterk achteruitgegaan, wat haar dwong om eerder al concerten te annuleren. Pas eind vorig jaar werd bekend dat ze lijdt aan een zeldzame aandoening, het stiff-personsyndroom.
Céline Dion

Deze aandoening veroorzaakt spasmen en maakt het lopen veel moeilijker dan voorheen. Het syndroom heeft zelfs invloed op haar stembanden, wat uiteraard van cruciaal belang is voor een zangeres.

Vanwege haar huidige herstel van het syndroom heeft Céline besloten om maar liefst 42 concerten te annuleren.

De concerten van Céline Dion in Nederland waren gepland op 26, 27 en 29 augustus in de Ziggo Dome in Amsterdam. Had jij een kaartje?
Céline Dion

Als je een kaartje hebt, ontvang je een e-mail van Ticketmaster met meer informatie over de annulering. Je krijgt uiteraard keurig je geld terug.

Het is nog niet bekend of en wanneer de concerten eventueel worden ingehaald. Het is raadzaam om de Instagram-account van Céline Dion in de gaten te houden voor verdere updates.

De annulering van Céline’s wereldtournee en de Nederlandse shows heeft de fans ongetwijfeld teleurgesteld. Velen keken ernaar uit om haar live te zien optreden en waren enthousiast over de mogelijkheid om haar iconische stem te horen.
Céline Dion

Het nieuws komt als een harde klap, vooral omdat Céline zich altijd toegewijd heeft getoond aan haar publiek en ze hen graag wil vermaken.

De aankondiging werpt ook een schijnwerper op de uitdagingen waarmee Céline persoonlijk te maken heeft gehad.

Het stiff-personsyndroom is een zeldzame aandoening die haar leven en carrière aanzienlijk heeft beïnvloed. Het is bewonderenswaardig dat ze blijft strijden en zich inzet om haar gezondheid te verbeteren.
Céline Dion

Voor fans die al kaartjes hadden gekocht, is het begrijpelijk dat ze teleurgesteld zijn. Een concert bijwonen van je favoriete artiest is een bijzondere ervaring en het vooruitzicht om Céline live te zien was ongetwijfeld opwindend. Het is echter belangrijk om begrip te tonen voor Céline’s situatie en haar gezondheid voorop te stellen.

Hoewel de annulering van de tournee een bittere pil is om te slikken, is het ook een herinnering dat gezondheid altijd prioriteit heeft.

Céline’s besluit om haar gezondheid op de eerste plaats te zetten en niet door te gaan met de tournee getuigt van haar moed en toewijding aan het leveren van kwaliteit aan haar fans.
Céline Dion

Terwijl we wachten op verdere updates over eventuele vervangende concerten, kunnen we Céline blijven steunen door naar haar muziek te luisteren en haar boodschap van liefde en veerkracht te omarmen.

Ze heeft bewezen een krachtige en inspirerende artieste te zijn, en haar fans zullen ongetwijfeld geduldig wachten tot ze weer op het podium staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)