-

Nieuwste

Burgemeester en miljonair (65) trouwt met schoolmeisje (16): ‘Liefde van mijn leven’

Een 16-jarig schoolmeisje trouwde onlangs met een Braziliaanse miljonair van 65. Dat is toegestaan in het land, maar de ophef die daarna ontstond, leidde ertoe dat de man ontslag moest nemen als burgemeester.

Hissam Hussein Dehaini, met een vermogen van om en bij de 2,5 miljoen euro, trouwde in het verleden al zes keer en heeft 16 kinderen.

Op 15 april stapte hij in het huwelijksbootje met Kauane Rode Camargo, die voorheen een schoonheidswedstrijd voor kinderen won.

Amper vier dagen eerder was het meisje zestien jaar oud geworden. Indien de ouders toestemming geven, zijn huwelijken vanaf 16 jaar toegestaan in het land.

Het meisje laat op Instagram weten dat haar huwelijksdag de mooiste dag van haar leven was. Bij een foto van haar en haar echtgenoot schreef ze: “De grote liefde van mijn leven, dank je voor alles.”

Na het trouwfeest kwam aan het licht dat de burgemeester van Aracáuria twee familieleden van zijn kersverse bruid promotie had gegeven.

De tante van het meisje kreeg een baan bij de stad. Ook de moeder van de bruid, die al voor de gemeente werkte, kreeg flinke opslag.

Daarop ontstond grote ophef in het land. Mensen waren niet te spreken over deze vorm van c0rruptie.

Dehaini nam ondertussen ontslag als burgemeester en de vrouwen zijn uiteindelijk uit hun functie ontheven.

Er bestaan wel meer relaties met een groot leeftijdsverschil. Maar een man van 65 met een meisje van 16 hoor je toch zelden.

Aangezien de man al zes keer getrouwd was, is het nog maar de vraag of deze bijzondere relatie lang zal standhouden.

Ook worden er vraagtekens geplaatst dat het meisje al op de leeftijd van zestien stiefmoeder is van talrijke kinderen die een stuk ouder zijn dan haar.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder