Connect with us

Nieuwste

Burgemeester en miljonair (65) trouwt met schoolmeisje (16): ‘Liefde van mijn leven’

Een 16-jarig schoolmeisje trouwde onlangs met een Braziliaanse miljonair van 65. Dat is toegestaan in het land, maar de ophef die daarna ontstond, leidde ertoe dat de man ontslag moest nemen als burgemeester.

Hissam Hussein Dehaini, met een vermogen van om en bij de 2,5 miljoen euro, trouwde in het verleden al zes keer en heeft 16 kinderen.

Op 15 april stapte hij in het huwelijksbootje met Kauane Rode Camargo, die voorheen een schoonheidswedstrijd voor kinderen won.

Amper vier dagen eerder was het meisje zestien jaar oud geworden. Indien de ouders toestemming geven, zijn huwelijken vanaf 16 jaar toegestaan in het land.

Het meisje laat op Instagram weten dat haar huwelijksdag de mooiste dag van haar leven was. Bij een foto van haar en haar echtgenoot schreef ze: “De grote liefde van mijn leven, dank je voor alles.”

Na het trouwfeest kwam aan het licht dat de burgemeester van Aracáuria twee familieleden van zijn kersverse bruid promotie had gegeven.

De tante van het meisje kreeg een baan bij de stad. Ook de moeder van de bruid, die al voor de gemeente werkte, kreeg flinke opslag.

Daarop ontstond grote ophef in het land. Mensen waren niet te spreken over deze vorm van c0rruptie.

Dehaini nam ondertussen ontslag als burgemeester en de vrouwen zijn uiteindelijk uit hun functie ontheven.

Er bestaan wel meer relaties met een groot leeftijdsverschil. Maar een man van 65 met een meisje van 16 hoor je toch zelden.

Aangezien de man al zes keer getrouwd was, is het nog maar de vraag of deze bijzondere relatie lang zal standhouden.

Ook worden er vraagtekens geplaatst dat het meisje al op de leeftijd van zestien stiefmoeder is van talrijke kinderen die een stuk ouder zijn dan haar.