Connect with us

Nieuwste

Bridget Maasland zwaar gepest: ‘Viel expres van de trap om thuis te kunnen blijven’

In de podcast De Weg Naar Succes vertelt Bridget Maasland openhartig over haar jeugd. Nu is de presentatrice ontzettend populair. Maar dat was vroeger anders.

Samen met haar ouders verhuisde Bridget wel achttien keer. Dat betekende dat ze ook dikwijls van school moest veranderen. Op een van die scholen werd ze hard gepest. “Dat ging best ver”, aldus de presentatrice.

Het vele verhuizen deed de blondine niet echt goed. Daardoor moest ze telkens weer nieuwe vriendschappen sluiten, om hen daarna weer achter te laten.

In de podcast De Weg Naar Succes onthult Bridget: “Ik moest elke keer wel opnieuw beginnen.” En dat was best moeilijk.

De blondine zegt dat ze goed was in het maken van nieuwe vriendschappen. Maar op een school liep het fout.

“Ik heb ook een periode gehad, dat was weer in Den Haag op de lagere school, toen ben ik een tijdje echt gepest”, vertelt ze.

Volgens Bridget waren haar medestudenten gewoon jaloers. “Ik deed altijd modellenwerk, was eigenlijk altijd of aan het werk als model of bij de paarden. Ik denk dat het een bepaalde jaloezie was.”

Bridget had toen een hele zwarte periode. Het pesten werd alsmaar erger en ze wilde niet meer naar school.

“Dat ik me echt weleens van boven naar beneden van de trap heb laten vallen, omdat ik hoopte dat ik iets brak en niet naar school hoefde.”

Bridget Maasland

“Dat ging best wel ver. Ik ben geen klikker of zo, dus het is ook niet dat ik dan naar huis ging: ‘Ik word gepest.’ Dat wilde ik ook niet.”

Ondertussen gaat het Bridget wel voor de wind. Ze is een van de populairste presentatrices van het land en ook een van de bestbetaalde.

De blondine was ook uitgebreid in het nieuws toen ze een kortstondige relatie had met zanger André Hazes.