-

Nieuwste

Bridget Maasland zwaar gepest: ‘Viel expres van de trap om thuis te kunnen blijven’

In de podcast De Weg Naar Succes vertelt Bridget Maasland openhartig over haar jeugd. Nu is de presentatrice ontzettend populair. Maar dat was vroeger anders.

Samen met haar ouders verhuisde Bridget wel achttien keer. Dat betekende dat ze ook dikwijls van school moest veranderen. Op een van die scholen werd ze hard gepest. “Dat ging best ver”, aldus de presentatrice.

Het vele verhuizen deed de blondine niet echt goed. Daardoor moest ze telkens weer nieuwe vriendschappen sluiten, om hen daarna weer achter te laten.

In de podcast De Weg Naar Succes onthult Bridget: “Ik moest elke keer wel opnieuw beginnen.” En dat was best moeilijk.

De blondine zegt dat ze goed was in het maken van nieuwe vriendschappen. Maar op een school liep het fout.

“Ik heb ook een periode gehad, dat was weer in Den Haag op de lagere school, toen ben ik een tijdje echt gepest”, vertelt ze.

Volgens Bridget waren haar medestudenten gewoon jaloers. “Ik deed altijd modellenwerk, was eigenlijk altijd of aan het werk als model of bij de paarden. Ik denk dat het een bepaalde jaloezie was.”

Bridget had toen een hele zwarte periode. Het pesten werd alsmaar erger en ze wilde niet meer naar school.

“Dat ik me echt weleens van boven naar beneden van de trap heb laten vallen, omdat ik hoopte dat ik iets brak en niet naar school hoefde.”

Bridget Maasland

“Dat ging best wel ver. Ik ben geen klikker of zo, dus het is ook niet dat ik dan naar huis ging: ‘Ik word gepest.’ Dat wilde ik ook niet.”

Ondertussen gaat het Bridget wel voor de wind. Ze is een van de populairste presentatrices van het land en ook een van de bestbetaalde.

De blondine was ook uitgebreid in het nieuws toen ze een kortstondige relatie had met zanger André Hazes.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder