Connect with us

Nieuwste

Insider onthult: Poetin heeft kanker en zal de macht overdragen

Poetin

Poetin moet mogelijk noodgedwongen de controle over de oorlog in Oekraïne overdragen vanwege een operatie. Dat onthult een insider aan de Britse krant Daily Mail.

De geruchtenmolen draait op volle toeren als het gaat over de mentale en fysieke gezondheid van de Russische president Vladimir Poetin. Hij zou aan de ziekte van Parkinson lijden, en misschien zelfs schildklierkanker hebben.

Psychotische staat

Enkele weken terug circuleerden er beelden van een krampachtige Poetin in gesprek met zijn defensieminister Sjojgoe. Poetin oogde heel nerveus en hield krampachtig de tafel vast. Dat leidde dan opnieuw tot speculaties over zijn gezondheid.

Psychotherapeut Noel McDermott zei toen dat Poetin in een psychotische staat verkeert en last heeft van stemmetjes in zijn hoofd.

Kanker

Een insider van het Kremlin vertelt aan de Britse krant dat Poetin een operatie moet ondergaan. “Poetin wordt aangeraden een operatie te ondergaan, waarvan de datum wordt besproken. Er lijkt geen bijzondere urgentie te zijn, maar uitstel kan ook niet. De problemen die tijdens zijn laatste onderzoek zijn vastgesteld, houden verband met deze ziekte.”

De insider beweert dat de president kanker heeft. Russische journalisten suggereren dat Poetin schildklierkanker heeft en wordt omringd door topdokters. Daarnaast zou hij ook een schizoaffectieve stoornis hebben en aan de ziekte van Parkinson lijden.

Machtsoverdracht

Tijdens de operatie is Poetin dus enkele dagen buiten strijd. Daarom zou hij de macht tijdelijk moeten overdragen. “Dus terwijl Poetin de operatie heeft en herstelt, waarschijnlijk twee of drie dagen, gaat de feitelijke controle over het land over op Nikolai Patrushev.” Volgens de grondwet moet de macht eigenlijk worden overgedragen aan de premier Mikhail Mishustin. “Maar Poetin beschouwt Patrushev als bijna de enige echt vertrouwde persoon en vriend in het machtssysteem.”

Economie

Fans Meilandjes geschokt om ingrijpende uitspraak Martien

Elke maandag vanaf 29 augustus is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland al even te zien op SBS6. Het zevende seizoen alweer. Hoeveel seizoenen de Meilandjes nog gaan maken, weten ze nog niet precies, al zeggen ze wel: “Als de kijkcijfers instorten, stoppen we.” Maar Martien heeft méér laten doorschemeren over de toekomst. Een mededeling die de fans niet leuk zullen vinden.

Chateau Meiland is al een paar jaar een groot succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. De kinderen komen ook in hun nieuwe optrekje nog vaak buurten. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen bijna dagelijks te vinden in het huis van hun ouders. “We hebben ook gezegd, we gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen”, aldus Martien.

Groot hek om tuin

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. Om hun tuin heen staat een goed hek. “Hierdoor hebben we geen last van fans.” Iets wat Martien een “verrijking” noemt. Maar of hij deze fans in de toekomst houdt, is de grote vraag, blijkens zijn opmerkingen tegen Veronica Superguide.

Over 5 jaar

Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over 5 jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind.”

Bron: Tips en Weetjes

Lees verder

Economie

Politie beukt deur in bij woning Samantha (Barbie) de Jong

Dat het niet goed gaat met Samantha de Jong is al even duidelijk. Recentelijk werd de voormalig realityster nog gespot in een s*ksclub waar ze zichzelf aanbood aan de aanwezige mannen.

Nu schijnen en er weer grote problemen te zijn. Op het gebied van relaties kunnen we de activiteiten van Barbie niet eens meer bijhouden. Regelmatig wisselt ze van partner, wordt ze door haar vriendje de deur uitgezet en ga zo maar verder. Ieder zijn ding, maar alles wijst er vooral op dat de Oh Oh Cherso- deelneemster onwijs diep in de problemen zit. Vandaag is er weer een dieptepuntje voor Samantha bekendgemaakt.

De deur eruit gebeukt
Juicekanaal Reality_FBI deelt een bericht dat bij Barbie de deur van haar woning eruit is gebeukt door de politie. “Weet iemand wat er is gebeurd?” Staat er onder het bericht.

Stilte
Het viel haar volgers al op dat de realityster verdacht stil was op Instagram. De afgelopen periode konden haar volgers zo goed als dagelijks genieten van wat Barbie zoal bezighield, maar er is al een tijd niets meer gepost. Nog voor hier iets over gezegd kon worden, werd het nieuws naar buiten gebracht dat er een politie-inval zou hebben plaatsgevonden bij het huis van Samantha.

Machtiging tot binnentreden
Omdat ze de deur niet opendeed is er besloten om de deur in te beuken. De politie had een machtiging tot binnentreden van de woning, maar waarom is niet duidelijk. Ook zou haar vriendin Nancy (bekend van het programma Echte Meisjes) een bezoekje van de politie hebben gekregen.

Lees verder

Nieuwste

Teleurgestelde Renie is niet meer welkom in kerk, vraagt zich af waarom

De Braziliaanse Renie Diniz da Silva is boos. De vader van twee kinderen wilde onlangs graag naar de kerk, maar kwam er niet in. ‘De levende duivel’ denkt dat hij wordt gediscrimineerd vanwege de wijze waarop hij eruit ziet.

Veertien jaar geleden besloot Renie zijn droom achterna te jagen. Hij gaf zo’n 50.000 euro uit om zo goed mogelijk op Satan, de duivel, te lijken.

Kosten noch moeite spaarde hij en liet zich helemaal vol tatoeëren. Ook kwamen er implantaten en zelfs duivelshoorns. De 38-jarige Renie is sowieso een rare vogel. In zijn vrije tijd laat hij zichzelf graag ophangen via vleeshaken in zijn rug, maar dat is weer iets anders.

Teleurgesteld
Anyway, Renie is teleurgesteld in de ‘gelovige gemeenschap’. De duivel zou graag naar de kerk willen gaan, maar komt nergens binnen. Volgens LadBible weigeren priesters hem zodra hij probeert een kerk te betreden. Ook wordt hem naar eigen zeggen vaak verteld dat hij ‘in de hel’ komt.

”Ik heb het vermoeden dat ik niet naar binnen mag omdat ik er anders uitzie dan de meeste mensen”, aldus Renie die vader is van twee jonge kinderen van respectievelijk 2 en 5 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Renie Diniz (@reniediniz)

Desondanks laat hij zich niet uit het veld slaan. ”Ik ben een gelukkig mens. Binnenkort laat ik mijn piemel doormidden splijten. Die operatie staat gepland.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Trending