Connect with us

Nieuwste

Insider onthult: Poetin heeft kanker en zal de macht overdragen

Poetin

Poetin moet mogelijk noodgedwongen de controle over de oorlog in Oekraïne overdragen vanwege een operatie. Dat onthult een insider aan de Britse krant Daily Mail.

De geruchtenmolen draait op volle toeren als het gaat over de mentale en fysieke gezondheid van de Russische president Vladimir Poetin. Hij zou aan de ziekte van Parkinson lijden, en misschien zelfs schildklierkanker hebben.

Psychotische staat

Enkele weken terug circuleerden er beelden van een krampachtige Poetin in gesprek met zijn defensieminister Sjojgoe. Poetin oogde heel nerveus en hield krampachtig de tafel vast. Dat leidde dan opnieuw tot speculaties over zijn gezondheid.

Psychotherapeut Noel McDermott zei toen dat Poetin in een psychotische staat verkeert en last heeft van stemmetjes in zijn hoofd.

Kanker

Een insider van het Kremlin vertelt aan de Britse krant dat Poetin een operatie moet ondergaan. “Poetin wordt aangeraden een operatie te ondergaan, waarvan de datum wordt besproken. Er lijkt geen bijzondere urgentie te zijn, maar uitstel kan ook niet. De problemen die tijdens zijn laatste onderzoek zijn vastgesteld, houden verband met deze ziekte.”

De insider beweert dat de president kanker heeft. Russische journalisten suggereren dat Poetin schildklierkanker heeft en wordt omringd door topdokters. Daarnaast zou hij ook een schizoaffectieve stoornis hebben en aan de ziekte van Parkinson lijden.

Machtsoverdracht

Tijdens de operatie is Poetin dus enkele dagen buiten strijd. Daarom zou hij de macht tijdelijk moeten overdragen. “Dus terwijl Poetin de operatie heeft en herstelt, waarschijnlijk twee of drie dagen, gaat de feitelijke controle over het land over op Nikolai Patrushev.” Volgens de grondwet moet de macht eigenlijk worden overgedragen aan de premier Mikhail Mishustin. “Maar Poetin beschouwt Patrushev als bijna de enige echt vertrouwde persoon en vriend in het machtssysteem.”