-

Nieuwste

Insider onthult: Poetin heeft kanker en zal de macht overdragen

Poetin

Poetin moet mogelijk noodgedwongen de controle over de oorlog in Oekraïne overdragen vanwege een operatie. Dat onthult een insider aan de Britse krant Daily Mail.

De geruchtenmolen draait op volle toeren als het gaat over de mentale en fysieke gezondheid van de Russische president Vladimir Poetin. Hij zou aan de ziekte van Parkinson lijden, en misschien zelfs schildklierkanker hebben.

Psychotische staat

Enkele weken terug circuleerden er beelden van een krampachtige Poetin in gesprek met zijn defensieminister Sjojgoe. Poetin oogde heel nerveus en hield krampachtig de tafel vast. Dat leidde dan opnieuw tot speculaties over zijn gezondheid.

Psychotherapeut Noel McDermott zei toen dat Poetin in een psychotische staat verkeert en last heeft van stemmetjes in zijn hoofd.

Kanker

Een insider van het Kremlin vertelt aan de Britse krant dat Poetin een operatie moet ondergaan. “Poetin wordt aangeraden een operatie te ondergaan, waarvan de datum wordt besproken. Er lijkt geen bijzondere urgentie te zijn, maar uitstel kan ook niet. De problemen die tijdens zijn laatste onderzoek zijn vastgesteld, houden verband met deze ziekte.”

De insider beweert dat de president kanker heeft. Russische journalisten suggereren dat Poetin schildklierkanker heeft en wordt omringd door topdokters. Daarnaast zou hij ook een schizoaffectieve stoornis hebben en aan de ziekte van Parkinson lijden.

Machtsoverdracht

Tijdens de operatie is Poetin dus enkele dagen buiten strijd. Daarom zou hij de macht tijdelijk moeten overdragen. “Dus terwijl Poetin de operatie heeft en herstelt, waarschijnlijk twee of drie dagen, gaat de feitelijke controle over het land over op Nikolai Patrushev.” Volgens de grondwet moet de macht eigenlijk worden overgedragen aan de premier Mikhail Mishustin. “Maar Poetin beschouwt Patrushev als bijna de enige echt vertrouwde persoon en vriend in het machtssysteem.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder