-

Economie

Bekende Nederlandse realityster zorgt voor verrassing: Vriendje blij gemaakt met hoofddoek, zoals hij wenste

Esmee Ipema is mogelijk bekend van haar deelname aan programma’s als Ex on the Beach en een korte verschijning in Echte Meisjes in de Jungle, waar ze al snel werd overtroffen door de krachtige Louisa Janssen.

Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

Tegenwoordig is Esmee een “influencer” en “realityster” met maar liefst 188.000 volgers op Instagram.

Eerder stond ze bekend als een losbandige vrouw, maar sinds ze een islamitische vriend heeft, heeft ze haar leven drastisch veranderd.

Interesse
Vorige maand plaatste Ipema een verhaal op Instagram waarin ze aangaf dat ze begonnen is zich te verdiepen in de islam. Ze lijkt steeds dichter bij een bekering te komen.
Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

In een recente video is te zien hoe Esmee haar vriendje een bijzondere verrassing bezorgt door zich volledig gekleed in traditionele islamitische kledij te presenteren.

Hoofddoek
Haar vriend Ernes is geblinddoekt en wanneer hij weer mag kijken, ziet hij Esmee voor zich staan in een hijab en bedekkende kleding.

Ipema noemt het een verrassing. Ze was erg blij dat hij het zo leuk vond.
Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

“Hij had er geen woorden voor”, schrijft ze bij de beelden. Esmee ontvangt nu veel steun van islamitische vrouwen en voelt zich nu een zuster.

Moskee
Het blijkt dat Esmee Ipema zich serieus voorbereidt op een toekomst waarin ze bekeerd is en gesluierd door het leven gaat. Op Instagram deelt ze dat ze al drie keer naar de moskee is gegaan.

Ze vertelt dat ze hier rust vindt en veel nieuwe dingen ziet en leert. Ze begrijpt dat er veel mensen zijn die niets weten over de islam en er ook niets mee te maken willen hebben.
Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

“Dit is ieders eigen keuze. Ik geloof oprecht dat Allah leidt wie hij wil en blijkbaar ben ik uitgekozen, want ik vind het wel belangrijk. Ik wil niet als niet-moslim naar het hiernamaals.”

In de beelden is te zien hoe Esmee straalt in haar hijab, vol zelfvertrouwen en met een glimlach op haar gezicht.

Voor haar is deze stap naar het dragen van een hoofddoek een belangrijk onderdeel van haar nieuwe levenspad.
Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

Na het delen van de beelden ontving Esmee veel positieve reacties en steun, met name van andere islamitische vrouwen.

Ze voelt zich nu verbonden met hen als zusters in het geloof. De steun en het begrip dat ze ontvangt, sterken haar in haar keuze om de islam te omarmen.

Het feit dat Esmee ook regelmatig de moskee bezoekt, geeft aan dat haar interesse in de islam verder gaat dan alleen het uiterlijk vertoon.
Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

Het is voor haar een spirituele ontdekkingstocht waarbij ze nieuwe inzichten opdoet en innerlijke rust vindt.

Ze benadrukt dat haar keuze om de islam te omarmen een persoonlijke beslissing is en respecteert dat niet iedereen dezelfde interesse heeft in het geloof.

Hieronder vind je de beelden van Esmee in een hijab, als verrassing:

@esmeeipema1

Hij had er even geen woorden voor.. #fyp #foryourpage #foryou #viral #vj #voorjou

♬ ꜰᴏʀᴇᴠᴇʀ ᴀʟᴏɴᴇ – in my own dunya

 

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder