-

Economie

Bekende influencer (23) 0verleden na mislukte ingreep om zweten onder de oksels te verminderen

De tragische d00d van de Mexicaanse influencer Odalis Santos Mena na een mislukte medische procedure om haar overmatige okselzweten te behandelen heeft veel aandacht gekregen. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje nadat The Sun meldde dat de jonge vrouw vorige week 0verleed tijdens de behandeling in een praktijk zonder vergunning in Guadalajara.

Odalis was gecontracteerd om de behandeling genaamd MiraDry, die bedoeld is om het zweten onder de oksels te verminderen, te promoten. De procedure maakt gebruik van warmte-energie om de zweetklieren te verwijderen en heeft ook als bijkomend voordeel dat het de lichaamsgeur en okselhaar vermindert.

Met haar 146.000 volgers op sociale media deelde Odalis enthousiast haar ervaring en verzekerde ze haar volgers dat de behandeling eenvoudig en veilig was. Helaas liep het tragisch af en 0verleed ze tijdens de ingreep aan een hartstilstand.

Volgens de lijksch0uwers is de d00dsoorzaak vermoedelijk te wijten aan een combinatie van de anesthesie en de medicatie die Odalis nam. De kliniek beweert dat ze niet op de hoogte waren van haar medische geschiedenis en de medicijnen die ze innam.

Deze tragedie heeft geleid tot een diepgaand onderzoek. De autoriteiten nemen de zaak serieus en de politie is begonnen met een grondig onderzoek naar de omstandigheden rondom het 0verlijden van Odalis. Er zal worden gekeken naar de verantwoordelijkheid van de kliniek en de medische professionals die bij de behandeling betrokken waren.

De d00d van Odalis werpt een scherp licht op de risico’s van ongeautoriseerde medische praktijken en het belang van de juiste kwalificaties en vergunningen bij dergelijke procedures. Het benadrukt ook de verantwoordelijkheid van influencers en marketeers om eerlijke en betrouwbare informatie te verstrekken aan hun volgers, vooral als het gaat om gezondheids- en medische kwesties.

Het is cruciaal dat mensen die op zoek zijn naar medische behandelingen, zich bewust zijn van de risico’s en zorgvuldig onderzoek doen voordat ze een beslissing nemen. Het is altijd raadzaam om naar erkende en gecertificeerde professionals te gaan die de nodige expertise en ervaring hebben op het gebied van de gewenste procedure.

De d00d van Odalis is een tragisch verlies en onze gedachten gaan uit naar haar familie en geliefden. Hopelijk zal dit trieste voorval een wake-up call zijn voor de medische gemeenschap en dienen als een herinnering aan het belang van veilige en verantwoorde medische praktijken.

De gevolgen van de tragische gebeurtenis rond Odalis Santos Mena reiken verder dan alleen haar directe omgeving. Het incident werpt ook een schaduw over de wereld van influencers en de verantwoordelijkheid die zij dragen bij het promoten van producten of behandelingen aan hun volgers. Het benadrukt het belang van transparantie, nauwkeurigheid en het verifiëren van informatie voordat er iets gedeeld wordt.

De zaak van Odalis heeft ook bredere implicaties voor de regelgeving en het toezicht op medische praktijken. Het onderstreept de noodzaak van strengere controles en vergunningsvereisten om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde professionals de benodigde behandelingen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet er ook meer aandacht worden besteed aan het informeren van het publiek over de risico’s en mogelijke complicaties van dergelijke ingrepen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het 0verlijden van Odalis een uitzonderlijke en tragische gebeurtenis is. Het mag niet worden gezien als een directe weerspiegeling van de veiligheid en effectiviteit van de MiraDry-behandeling als zodanig. Deze specifieke situatie lijkt het gevolg te zijn geweest van meerdere factoren, waaronder het ontbreken van de juiste vergunningen en een ongelukkige combinatie van anesthesie en medicatie.

Desalniettemin moet dit trieste voorval dienen als een herinnering aan het belang van zorgvuldigheid, voorzichtigheid en vertrouwen op de juiste medische professionals en erkende instellingen. Het is cruciaal om volledige informatie te verkrijgen, alle risico’s te begrijpen en openlijk te communiceren met gekwalificeerde experts voordat men een medische ingreep overweegt.

Daarnaast moeten influencers en marketeers zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid om betrouwbare informatie te verstrekken aan hun volgers, vooral als het gaat om gezondheid en medische kwesties. Het is belangrijk om niet alleen de voordelen, maar ook de mogelijke risico’s en beperkingen van een behandeling te benadrukken.

Het 0verlijden van Odalis Santos Mena is een tragedie die een schokgolf heeft veroorzaakt en ons eraan herinnert dat medische procedures altijd met de grootste zorg moeten worden benaderd. We hopen dat haar familie troost kan vinden in deze moeilijke tijden en dat er lessen worden geleerd uit deze trieste gebeurtenis om de veiligheid en kwaliteit van medische zorg verder te verbeteren.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder