Connect with us

Economie

Beelden van Peter Gillis met bos krullen en dikke snor: ‘Ik was een vrouwenmagneet!’

Peter Gillis, de bekende 61-jarige man uit het programma Massa is Kassa, staat vooral bekend om zijn omvangrijke postuur.

Als ondernemer heeft hij miljoenen verdiend met de verhuur van vakantiehuisjes en campingplekken op zijn parken. Maar dit succes is niet vanzelf gekomen.

Peter beweert al op jonge leeftijd te zijn begonnen met ondernemen, onder andere met zijn eigen burgertent.

Of Peter op dit moment nog steeds hard werkt, daar zijn de meningen over verdeeld. De ster van Massa is Kassa staat erom bekend dat hij graag zijn personeel en familieleden opdrachten geeft, zodat hij zelf zo min mogelijk hoeft te doen.

In het tiende seizoen van het programma zien we zelfs dat hij een persoonlijke assistent heeft aangenomen, om de taken van Nicol Kremers over te nemen. Op deze manier hoeft Peter ’s ochtends niet eens op te staan om een broodje te smeren.

Het is echter begrijpelijk dat het opbouwen van een vakantieparkimperium niet zomaar vanzelf gaat. Peter had in zijn jongere jaren geen financiële middelen en heeft hard moeten werken om te komen waar hij nu is.

Hij wordt geschat op een vermogen van ongeveer 85 miljoen euro. Zelf is hij ervan overtuigd dat hij in de Quote 500 zou moeten staan met ruim 200 miljoen euro, maar daar zijn de meningen over verdeeld.

Op Instagram deelt Peter een foto uit zijn jongere jaren: “Ik heb van jongs af aan hard gewerkt… Deze foto komt uit mijn boek ‘Gillis: Massa is Kassa’.

Naast mijn werk bij de slager had ik mijn eigen kraam waar ik onder andere hamburgers, hotdogs en verse salades verkocht. Als je iets wilt bereiken, moet je er hard voor werken.”

Volgens de ondernemer was hij destijds een echte vrouwenmagneet. Met zijn snorretje en weelderige krullen stonden de vrouwen ongetwijfeld in de rij.

Het succes van Peter Gillis is het resultaat van zijn harde werk en ondernemerschap. Hoewel er meningsverschillen zijn over zijn vermogen, is het duidelijk dat hij een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd.

Met zijn karakteristieke uitstraling en charmante voorkomen wist hij destijds zeker de aandacht van de vrouwen te trekken.

Peter Gillis, met zijn karakteristieke snorretje en weelderige krullenbos, was destijds een echte vrouwenmagneet. De foto uit de oude doos die hij deelt, laat zien dat hij al op jonge leeftijd een ondernemersgeest had.

Naast het werken bij de slager had hij zijn eigen kraam waar hij heerlijke hamburgers, hotdogs en verse slaatjes verkocht. Het harde werken en zijn charmante voorkomen maakten hem onweerstaanbaar voor vrouwen.