Connect with us

Nieuwste

Kijkers Chateau Meiland verbijsterd over gedrag Leroy

In de laatste aflevering van Chateau Meiland zijn de kijkers behoorlijk geschrokken van Leroy. De hele familie ging terug naar Frankrijk om afscheid te nemen. Maar tijdens de autorit leren we een andere kant van Leroy kennen. “Wat is er met Leroy gebeurd?”, klinkt het.

De Meilandjes keerden voor de laatste keer terug naar hun kasteel in Frankrijk. Om tijd te besparen besloten ze om apart te rijden.

Wanneer Maxime en Leroy eindelijk in de auto zitten, komt de blondine erachter dat ze de broodjes vergeten was. Dan wordt het Leroy teveel. “Dan hebben we de hele dag geen vreten”, roept hij vloekend.

De anders zo hysterische Maxime blijft ditmaal kalm en stelt voor om langs tankstation te rijden om daar broodjes te halen. Leroy wil er niet van weten. “Ik ga niet iets van het tankstation eten. Dan zitten we de hele tijd croissantjes te vreten.”

Maxime belt Erica en Martien om te zeggen dat ze terugdraaien voor de broodjes. Dat vindt Martien maar niks. “Dan haal je de broodjes onderweg maar”, vindt ook hij. Leroy besluit wijselijk om te zwijgen, maar aapt vervolgens de maniertjes van de kasteelheer na.

Kijkers haken af

Kijkers zijn niet te spreken over het gedrag van Leroy. Iemand tweet: “Wat is er met Leroy?” Een andere social mediagebruiker vraagt zich af: “Heeft hij iets geslikt?” Heel wat kijkers laten weten niet meer te zullen kijken: “,Ik dacht weer eens even kijken maar geen Chateau Meiland meer voor mij. Ontevreden smoelen en dat gekat naar elkaar. En wat is Leroy een eikel. Het enige leuke is het chateau, maar dat is verkocht.”

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Holland

Groot verlies onze koning Willem-Alexander: ‘Jong overleden’

De 19-jarige zoon van Frans de Beaufort, een van de beste vrienden van koning Willem-Alexander, is op maandag 9 mei jongstleden overleden. De koninklijke familie heeft in het NRC een rouwadvertentie laten plaatsen voor Jan de Beaufort.

In de advertentie staat de volgende tekst: ”We gaan je zo ongelooflijk missen. Ons hart gaat uit naar jouw lieve, warme, en vrolijke familie. Weet dat wij er altijd voor hen zullen zijn.” De ondertekenaars van het rouwbericht zijn Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane.

Ook de namen van onder anderen Marc ter Haar en Tijo baron Collot d’Escury staan onder de advertentie. Zij waren samen met Frans de Beaufort getuigen op het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Jarenlange vriendschap

Koning Willem-Alexander en Frans de Beaufort zijn al jaren bevriend, zo weet De Telegraaf. Zo was Cornélie Sickinghe, de moeder van Frans, gouvernante van prinses Beatrix op Paleis Soestdijk. In 1997 was Willem-Alexander ceremoniemeester op het huwelijk van Frans en zijn vrouw Suzanne. Ook is Beaufort peetvader van prinses Alexia.

Het is niet bekendgemaakt waaraan of op welke de slechts 19-jarige Jan om het leven is gekomen.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Trending