-

Nieuwste

Baby uit buik ‘gehaald’ door jaloerse vrouw terwijl hartje nog klopt

Een Amerikaanse vrouw is na een drieweekse rechtszaak schuldig bevonden aan moord nadat ze haar zwangere vriendin om het leven had gebracht en haar ongeboren baby uit haar buik had gesneden.

De vrouw riskeert de d00dstraf voor haar gruwel!jke daad. Het voorval vond plaats in oktober 2020 in de Amerikaanse staat Texas.

Taylor Rene Parker (29) uit Bowie County was al maanden bezig om haar vriend en andere mensen ervan te overtuigen dat ze zwanger was. Haar relatie stond op het spel en daarom deed ze er alles aan om te doen alsof ze in verwachting was.

Zo organiseerde ze samen met haar partner een gender reveal party om op feestelijke wijze het geslacht van het ongeboren kind te onthullen.

Op 9 oktober 2020 meldde Parker dat ze naar het z!ekenhuis in Idabel, Oklahoma ging om zich te registreren voor de bevalling.

Dezelfde ochtend kwam er een melding bij de p0litie in New Boston, Texas binnen van een vrouw die haar dochter, die 34 weken zwanger was, d00d had aangetr0ffen.

Haar buik was opengesneden en de baby was weg. Dezelfde ochtend troffen agenten Parker aan in haar auto met een pasgeboren baby op haar schoot.

Het leek alsof ze net bevallen was, want de navelstreng van de baby leek verbonden te zijn met de vrouw.

In het z!ekenhuis bekende Parker dat ze in een fysieke ruz!e met het slacht0ffer, haar vriendin, was beland en de ongeboren baby uit haar lichaam had gehaald. Het hartje van het kind had nog even geklopt, maar de baby 0verleefde het uiteindelijk niet.

Na meer dan zestig getuigen!ssen en gruwel!jke beelden te hebben gezien, werd Parker na slechts een uur beraad schuldig bevonden aan m00rd.

De vrouw zal op 12 oktober haar str*f te horen krijgen. Volgens de openbare aanklager zijn er maar twee mogelijke str*ffen: een levenslange gevangen!sstraf of de d00dstraf.

Het voorval heeft niet alleen geleid tot de d00d van een ongeboren kind en de veroordeling van een m00rdenaar, maar heeft ook diepe w0nden achtergelaten bij de familie en vrienden van de slacht0ffers.

De gruwel!jkheid van deze zaak is moeilijk te bevatten en doet denken aan vergelijkbare situaties waarbij vrouwen hetzelfde hebben gedaan om een ​​kind te krijgen dat niet van hen was.

De gevolgen van deze daad zijn onvoorstelbaar groot. Het verlies van een kind is al een tragedie op zich, maar de manier waarop het leven van dit kind werd beëindigd, zal bij veel mensen nog lang nadreunen.

De gevolgen voor de familie van de moeder en het kind zijn onbeschrijflijk en hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Deze gruwel!jke daad is een triest voorbeeld van hoe ver sommige mensen kunnen gaan om hun doelen te bereiken, zelfs als dat betekent dat ze het leven van anderen moeten verniet!gen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder